Pepe, noi dezvăluiri din căsnicia cu Raluca Pastramă. Ce spune despre custodia fetelor: „Ele locuiesc cu mine, merg la mama lor doar în vizită”

Pepe, noi dezvăluiri din căsnicia cu Raluca Pastramă. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care s-a terminat cu un divorț. Au două fete împreună, Maria și Rosa, care se înțeleg foarte bine cu ambii părinți, însă, vestea că nu mai locuiesc cu mama lor a luat prin surprindere pe toată lumea.

30 mart. 2024, 17:42
Pepe, noi dezvăluiri din căsnicia cu Raluca Pastramă. Ce spune despre custodia fetelor: „Ele locuiesc cu mine, merg la mama lor doar în vizită”
Pepe, noi dezvăluiri din căsnicia cu Raluca Pastramă

Pepe, noi dezvăluiri din căsnicia cu Raluca Pastramă. Pentru a pune capăt zvonurilor și pentru a clarifica subiectul custodiei fetelor sale, artistul a dezvăluit la cine locuiesc, de fapt, cele două. Chiar dacă nu a abordat până acum acest subiect, solistul a decis să rupă tăcerea.

Citește și: Pepe a dat cărțile pe față! Artistul a șters pe jos cu numele Raluca Pastramă. I-a făcut public tot trecutul amoros. ”Nu mai asociați numele meu cu al ei”

Pepe, noi dezvăluiri din căsnicia cu Raluca Pastramă

Lucrurile stau cu totul diferit față de cum este pusă întrebarea, însă este un subiect pe care nu mi-am dorit până acum să îl abordez. Fetele nu vin în vizită, fetele locuiesc cu mine, noi suntem o familie formată din Yasi, Pepe Jr., Maria și Rosa. Eu am grijă de fete, le duc la școală, la diverse activități, mă ocup de creșterea lor și sunt zilnic prezent în viața lor. Ele merg la mama lor doar în vizită, sigur că ea le poate vizita oricând, așa cum este normal, dar nu vreau să intru mai mult în acest subiect.”, a delcarat Pepe, potrivit Viva.ro.

Cântărețul spune că o consultă pe fosta soție în ceea ce privesc deciziile legate de cele două fete, însă părerile nu au fost întotdeauna asemănătoare, apărând și discuții în contradictoriu.

În principiu, în ceea ce privește acordul parental, ne informăm și luăm deciziile cele mai bune pentru copii, iar eu consider că am făcut acest lucru până acum și, dacă au mai existat păreri diferite, am încercat cât am putut, pe cale amiabilă, să le rezolvăm.

Comunicarea mea cu Raluca există strict pentru copii și se desfășoară cât se poate de civilizat și de sec, în același timp. Au existat și momente când nu am ajuns la un numitor comun sau când am avut păreri total opuse.”, a mai dezvăluit Pepe.