Percheziţii de amploare la hoţii de lemne din Vrancea

Percheziţii de amploare au loc, miercuri dimineaţă, la hoţii de lemne din judeţul Vrancea. La acţiune participă aproximativ 80 de poliţişti de ordine publică, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

25 nov. 2020, 09:23
Percheziţii de amploare la hoţii de lemne din Vrancea

Poliţiştii efectuează, miercuri dimineaţa, 26 de percheziţii în judeţ, în cadrul unui dosar privind infracţiuni la regimul silvic şi conexe, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„În acest moment, poliţiştii vrânceni desfăşoară o acţiune cu efective mărite, context în care sunt efectuate simultan 26 de percheziţii domiciliare. Activităţile au loc în cadrul unui dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni la regimul silvic sau conexe acestuia”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Percheziţii de amploare în Vrancea. La acţiune participă 80 de poliţişti

Potrivit acesteia, la acţiune participă aproximativ 80 de poliţişti de ordine publică, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Vrancea, cu ajutorul specialiştilor din cadrul Gărzii Forestiere Focşani şi ai Direcţiei Silvice Vrancea.

Totodată, la acţiune participă jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea şi ai Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Citeşte şi Marian Vanghelie, după percheziţiile DNA: „Mi-au speriat puțin fetița. M-au întrebat dacă am droguri în casă și valută”

Dani Mocanu, percheziţionat de poliţişti după ce a fost acuzat de cruzime împotriva animalelor

Şi Dani Mocanu este percheziţionat, miercuri dimineaţa, de poliţişti din cadrul IPJ Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, în legătură cu filmarea videoclipului în care acesta apare alături de un leu. Trei locaţii vor fi verificate, două în Ştefăneşti, judeţul Argeş, şi una în Ilfov.

Cântăreţul de manele Dani Mocanu a stârnit un val de reacţii negative, după lansarea videoclipului piesei „STOP România”, în care apare alături de un leu rănit la o labă, care pare a avea şi alte probleme de sănătate şi este foarte slab, semn că ar fi subnutrit.

Dani Mocanu a lansat un videoclip în care „protagonist” este un leu vizibil rănit. Videoclipul a scandalizat opinia publică, iar mai multe persoane au făcut sesizări la Poliţie şi la Garda Naţională de Mediu, după cum relatează Adevarul. Printre aceste persoane se regăseşte şi politicianul Tudor Ionescu.

„Dacă nu te-a oprit nimeni până acum, te opresc eu. Am văzut clip-ul „STOP ROMÂNIA” (Dani Mocanu) unde apare un leu cu răni multiple. Toleranţa mea e considerabilă, dar ea se opreşte la cruzimea împotriva animalelor”, a anunţat politicianul Tudor Tim Ionescu.

Dani Mocanu spune că este dezamăgit de poporul român după ce zeci de oameni l-au criticat pentru folosirea unui leu rănit într-unul dintre videloclipurile sale. Pentru salvarea animalului a fost inițiată o petiție online.

 


loading...