PERCHEZIŢII DIICOT în Bucureşti şi Călăraşi! A început războiul împotriva clanurilor interlope?

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară au efectuat două percheziţii, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Călăraşi, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri, potrivit Agerpres. Surse din anchetă au precizat pentru MEDIAFAX că este vorba despre Gicu Impresaru, și doi apropiați ai clanului Duduianu.

RomaniaTV.net
12 aug. 2020, 16:44
PERCHEZIŢII DIICOT în Bucureşti şi Călăraşi! A început războiul împotriva clanurilor interlope?

„La data de 12.08.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti au efectuat două percheziţii domiciliare, pe raza muncipiului Bucureşti şi a judeţului Călăraşi, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de trafic intern de droguri de mare risc.

În cauză s-a stabilit faptul că 3 persoane desfăşoară activităţi de comercializare de cocaină, pe raza municipiului Bucureşti, cu preponderenţă în cluburi, la preţul de 80-100 euro/gram, în funcţie de cantitate.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate cantitatea de 5 grame de cocaină, suma de 32.000 de lei, diferite materiale folosite la porţionarea şi ambalarea drogurilor şi un autoturism.

La sediul DIICOT – Structura Centrală au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 3 persoane.

cţiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.”, se arată în comunicatul DIICOT emis miercuri.

Citeşte şi: Fraţii lui Emi Pian, reţinuţi pentru 24 de ore. Graţian şi Ciprian Duduianu, acuzaţi de tentativă de omor


loading...