Planurile MONICĂI MACOVEI pentru PREZIDENŢIALE după ce a fost refuzată de PDL

Monica Macovei ar lua în calcul să candideze ca independent la președinția României, scrie evz.ro, după ce PDL a refuzat să o includă în sondajele de opinie pentru desemnarea candidatului dreptei.

29 iul. 2014, 07:21
Planurile MONICĂI MACOVEI pentru PREZIDENŢIALE după ce a fost refuzată de PDL

Monica Macovei este tot mai hotărâtă să candideze ca independent la președinția României, afirmă surse politice. PDL a refuzat să măsoare intenția de vot în cazul ei, iar, sâmbătă, Monica Macovei nu a putut lua cuvântul nici măcar la Convenția Națională a PDL.

DISPUTE LA PDL. Monica Macovei a fost OMISĂ la momentul discursurilor: „V-ați stricat Convenția!”

Grupul de susținători ai Monicăi Macovei se pregătește să înceapă în zilele următoare strângerea de semnături pentru susținerea candidaturii sale la președinție.

Vasile Blaga A REFUZAT-O pe Monica Macovei: A avut o altă opinie. Îmi menţin cererea să fiu inclusă în sondaje

Potrivit legii, pentru depunerea candidaturii este nevoie de semnăturile a 200.000 de alegători.

Europarlamentarului PDL îi lipsește însă infrastructura necesară strângerii acestor semnături. Susținătorii ei anonimi au deschis, pe Facebook, pagina „Macovei pentru România” care, de la înființare până în acest moment, a strâns puțin peste 10.000 de like-uri. Fostul consultant american al lui Cătălin Predoiu, Nino Saviano, îi ajută „informal” cu sfaturi. Potrivit unor surse politice, teoria lui Saviano este că un candidat independent ar avea șanse să câștige președinția României.

MONICA MACOVEI nu renunţă la prezidenţiale: Mai sper în inteligenţa unor oameni din PDL