Poveste de dragoste cu final tragic. Andreea a fost înjunghiată mortal chiar sub ochii fetiţei ei de doar 4 ani. Criminalul a fost găsit spânzurat

Andreea, o tânără în vârstă de 23 de ani, mamă a unei fetiţe de 4 ani, a murit marţi de mâna bărbatului pe care îl iubea. După o ceartă, bărbatul a pus mâna pe cuţit şi a înjunghiat-o pe tânără chiar în faţa fiicei ei de doar 4 ani şi a mamei ei. După ce a realizat ce a făcut, bărbat a fugit acasă şi şi-a pus capăt zilelor. La scurt timp, a fost găsit spânzurat.

15 iun. 2021, 17:37
Poveste de dragoste cu final tragic. Andreea a fost înjunghiată mortal chiar sub ochii fetiţei ei de doar 4 ani. Criminalul a fost găsit spânzurat

Andreea avea doar 23 de ani și trăia de câteva luni o poveste de dragoste cu Ionuț, un tânăr eliberat recent din închisoare, după ce a avut de ispășit o pedeapsă de doi ani pentru tâlhărie. Trecutul lui nu a interesat-o pe tânără și nici nu s-a gândit că astăzi va fi ultima zi din viața ei.

Citeşte şi: Femeie de 23 de ani înjunghiată mortal de concubin în faţa copilului ei, în Bucureşti. UPDATE: Agresorul s-a sinucis

Marţi, bărbatul a venit în vizită în apartamentul în care Andreea locuia împreună cu părinții și cu fetița ei în vârstă de doar 4 ani. S-au certat, iar Ionuț a luat un cuțit și a înjunghiat-o. Totul s-a întâmplat chiar sub ochii micuței și a mamei victimei.

Imediat după ce a înjunghiat-o, criminalul a fugit. Mama Andreei a fost cea care a sunat la 112 și a anunțat tragedia. Fiica sa zăcea inertă în momentul în care au venit medicii. Era în stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o zeci de minute, însă în zadar. Andreea murise.

Când şi-a dat seama de gravitatea situației, iubitul Andreei a fugit. Ionuţ şi-a pus capăt zilelor. Mama lui a fost cea care l-a găsit spânzurat în casă.

Polițiștii și procurorii au deschis dosar penal și investighează cum de s-a ajuns la o dublă tragedie.