Povestea de dragoste dintre Jamila şi Mahomed. S-au văzut după doi ani în care au vorbit doar pe Internet: „Noi ne iubeam deja!”

Jamila și soțul său, Mohamed, trăiesc o poveste de dragoste remarcabilă, care a început pe internet și s-a transformat într-o călătorie plină de emoții și aventuri.

20 mart. 2024, 08:25
Povestea de dragoste dintre Jamila şi Mahomed. S-au văzut după doi ani în care au vorbit doar pe Internet: „Noi ne iubeam deja!”
Povestea de dragoste dintre Jamila şi Mahomed. S-au văzut după doi ani în care au vorbit doar pe Internet: "Noi ne iubeam deja!"

Povestea de dragoste dintre Jamila şi Mahomed. Cei doi s-au întâlnit în mediul virtual și au petrecut doi ani vorbind unul cu celălalt, chiar dacă distanța de mii de kilometri îi despărțea. Jamila, cunoscută pentru rețetele sale culinare pe YouTube (Jamila Cuisine), și-a împărtășit povestea în cadrul emisiunii „Asta-i România” de la Kanal D, dezvăluind momentele impresionante care au marcat începutul relației cu soţul ei.

„A pornit dintr-o joacă, ca și Jamila, până la urmă. Eu am terminat un liceu de limba franceză și se vorbea foarte mult franceza la mine în liceu. Făceam foarte multe ore de limba franceză și mama nu știa foarte bine dacă eu vorbesc franceza așa cum ar fi trebuit și mi-a spus la un moment dat că vrea să mă vadă vorbind cu un nativ francez și la momentul acela nu erau rețelele de socializare ca acum. Am intrat pe mIRC și acolo l-am întâlnit pe soțul meu. Am vorbit, mi-a dat un blog cu el și nu-mi plăceau pozele lui. Nu a fost dragoste la prima vedere, pentru că erau niște poze, nu mi se părea ceva extraordinar în pozele alea, nu mă dăduse el pe mine pe spate, dar că nici eu pe el probabil. Nu m-am uitat la el ca la un posibil iubit, soț, era doar un băiat, dar, nu știu din ce motiv, am continuat să vorbim și în afara mIRC-ului”, a spus Jamila, pe numele ei real Geanina Staicu Avram.

Citeşte şi: Ce etnie are Jamila, celebra gospodină care te învață cum să faci mâncare. Ce origini are numele cu care a devenit cunoscută

Jamila și Mohamed au hotărât să se întâlnească în cele din urmă, iar momentul a fost cu adevărat special. Cu toate acestea, evenimentele nu au decurs conform planului, iar Mohamed a întârziat la întâlnire din cauza unor probleme la aeroport. Dezamăgită, Jamila credea că totul s-a terminat, dar o surpriză neașteptată a adus un final fericit povestei lor de dragoste.

„Vorbeam de ale noastre, îi povesteam din România, cum e la noi, el îmi povestea cum e în Maroc, cred că asta ne-a apropiat. Trebuie să vină, l-am așteptat, a aterizat avionul lui, nu a ieșit și m-am gândit că ceva se întâmplă. Am stat o oră, apoi două, apoi m-am gândit că mi-a tras țeapă, sincer, și că nu mai vine și că și-a bătut joc de mine doi ani de zile.

A fost super amuzant, că el trebuie să vină cred că pe la 10 seara și ajunseserăm deja la 2 dimineața și el nu venise și aveam lacrimi în ochi, eram super dezamăgită și eram gata să ne întoarcem. Eram eu cu tata, cu fratele meu și un prieten de familie, pusesem piciorul în mașină ca să ne întoarcem acasă și exact când am pus piciorul în mașină am primit un telefon de la Poliția de Frontieră că e acolo și că are o problemă, pentru că el avea o invitație de la noi către el, ca să poată veni în România și bagajul de mână, în care avea invitația, a ajuns la cală, dintr-un motiv în Italia și nu a mai ajuns în același timp cu avionul. Când l-am văzut că el, sărmanul, venise și fusese interogat așa, ca în filmele din America”, a mai spus Jamila.

După momentul tensionat de la aeroport, Jamila și Mohamed s-au întâlnit în cele din urmă și au realizat că dragostea lor era deja puternică, chiar și înainte să se vadă în persoană. Împreună, au traversat multe obstacole și au făcut față tuturor provocărilor, iar legătura lor s-a întărit în timp.

Nunta lor, care a avut loc în Maroc, a fost un moment deosebit, iar Jamila a fost primită cu brațele deschise de familia lui Mohamed. Chiar dacă a fost singură la eveniment, Jamila a simțit că aparține acelei lumi și a îmbrățișat cu bucurie tradițiile și obiceiurile locale.

„Noi ne iubeam deja, pentru că, tot vorbind atât, ne-am apropiat atât de mult, încât el a fost primul care a zis că mă iubește. Eu nu l-am crezut, pentru că am zis că nu ai cum să iubești o persoană pe care să n-ai văzut-o în realitate, am zis că nu se poate. Eu, fiind leu, sunt foarte drastică la lucrurile astea și la un moment dat știu că trebuia să intre el online să vorbim și nu a mai intrat într-o seară, că avea el o treabă, nu știu ce treabă, nu-mi mai aduc aminte, și am fost foarte supărată că nu a intrat și foarte dezamăgită. Atunci mi-am dat seama că nu degeaba sunt dezamăgită și că sunt sentimente acolo. Noi da, aveam o dragoste din asta la distanță și ne iubeam deja”, a mai spus Jamila.

Povestea de dragoste dintre Jamila și Mohamed demonstrează că iubirea nu cunoaște frontiere și că perseverența și încrederea pot aduce fericirea chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Cei doi împreună doi copii.