Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (VIII) Şi-a scris într-o carte aventura cu OZN-ul

Omenirea se străduieşte să dezlege unul dintre cele mai mari mistere, acela dacă extratereştrii au ajuns pe Pamânt şi au făcut experimete pe pământeni. O serie de dovezi bine documentate răspund afirmativ acestei întrebări: Da, au existat cazuri uimitoare când extratereştrii au răpit pamânteni. Într-un documentar pe această temă prezentat de televiziunea americană CNN sunt date publicităţii zece cazuri cele mai faimoase şi uluitoare de astfel de răpiri cunoscute vreodată.

13 mart. 2016, 14:59

În 1985, scriitorul Whitley Strieber se afla în vacanţă în statul New York, cu familia lui. Era iarnă şi erau Sărbătorile şi de aceea alesese o cabană, într-un loc mai retras, din nordul statului New York. Din cauza locului aproape pustiu în care se afla cabana lor, Whitley era îngrijorat de siguranţa lui şi, mai ales, a familiei sale şi, de aceea instalase un sistem de alarmă.

Dormea şi, deodată, a fost trezit din somn de un zgomot, în toiul nopţii şi a văzut în dormitorul lui o creatură mică. A fost răpit de aceasta şi dus pe o navă extraterestră, iar după câteva ore s-a trezit în mijlocul pădurii, singur, fără să îşi aducă aminte cum ajunsese acolo. Răpirea lui este una dintre cele mai bizare răpiri de acest fel.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete: A stat 90 de minute în nava extraterestră

Strieber a activat sistemul pe la ora 11:00 noaptea, pe 26 decembrie. Familia lui s-a dus la culcare, iar el fa fost ultimul care a intrat în dormitor. Sunetul care l-a trezit l-a făcut să creadă că ar fi fost un hoţ care a întrerutpt sistemul de alarmă. S-a dus să vadă despre ce este vorba şi, în faţa lui, a apărut un omuleţ, iar după aceea, nu a mai ştiut ce s-a întâmplat cu el.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (V). Două familii dispărute în aceeaşi noapte

S-a trezit la un moment dat în mijlocul pădurii din jurul casei lui. Nu şi-a amintit cum ajunsese din patul lui în pădure şi ce se întâmplase între timp.

A mers la un psihoterapeut şi cu ajutorul hipnozei şi-a adus aminte ce se întâmplase cu el. Stieber a povestit că a fost răpit de extretereştrii şi dus la bordul unui OZN. Extretereştrii i-au luat mostre de ţesuturi din creier şi anus, cu un instrument subţire şi ascuţit.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (VI). Familia vizitată de Men In Black

Prin intermediul hipnozei regresive, Stieber şi-a amintit că fusese răpit de extratereştrii chiar din patul lui şi dus pe OZN care plutea deasupra pădurii în care se afla casa lui Stieber. Când a fost adus pe navă, el a văzut acolo mai multe tipuri de extratereştri. Unii dintre ei arătaui ca nişte roboţi, alţii erau scunzi, alţii erau foarte subţiri şi cu ochi mari, negri, pătrunzători, iar ultimii aveau nişte ochi mici ca nişte năsturei.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (VII): Extratereştrii prietenoşi

Extratereştrii au făcut experimente pe el, cu nişte instrumente nemaivăzute până atunci, prentru a-i preleva material uman. I s-a băgat un ac lung direct în creier, iar în rect, un alt instrument şi i s-a luat şi sânge dintr-un deget.

Strieber este convins că tot ceea ce şi-a amintit prin hipnoză tegresivă i s-a întâmplat în realitate. A constituit şi un grup de sprijin pentru persoanele care au fost răpite de extratereştrii şi a scris o mulţime de lucrări pe această temă. Îşi menţine contul site-ului său de pe internet, Unknown Country.