Prăjituri care te fac să slăbeşti! Reţeta magică pentru o siluetă ideală

O companie engleză pretinde că a descoperit reţeta pentru prăjituri gustoase care, în acelaşi timp, conţin puţine calorii şi ingrediente care ajută metabolismul să le ardă mai repede.

RomaniaTV.net
16 iul. 2012, 12:42
Prăjituri care te fac să slăbeşti! Reţeta magică pentru o siluetă ideală

Prăjiturile sunt inspirate din patiseria italiană, iar compania care le produce, Klever Kalories, este fondată de o fostă contabilă. Ingredientele folosite sunt o combinaţie între cele naturale folosite la unele batoane pentru slăbit şi băuturi energizante. Acestea includ L-carnitină, guarana, ceai verde, care oferă metabolismului un impuls şi creşte temperatura corpului.

Întreaga prăjitură are 110 – 150 de calorii. Printre sortimente se regăsesc cele cu cocos, cremă de vanilie, miere, caise, varietăţi de tiramisu, ciocolată şi cremă de zahăr ars.

Fondatoarea companiei, Saba Youssouf, a explicat cum i-a venit această idee. „Ca o tânără femeie care munceşte înţeleg dorinţa şi efortul necesar pentru a avea o siluetă frumoasă. Dar alimentele cu puţine calorii de pe piaţă nu mă satisfăceau”, a spus ea.

Compania plănuieşte să-şi diversifice gama de produse pentru viitor.

Un expert în nutriţie, Charlotte Stirling-Reed, le-a avertizat pe femei să fie atente dacă vor încerca aceste prăjituri. „Din păcate nu există o pastilă minune care să te facă să slăbeşti. Sfatul meu este să ne păstrăm forma fizică bună printr-o dietă echilibrată şi prin activitate fizică”, a explicat ea.