PREMONIŢIA uluitoare a unui copil din avionul doborât în Ucraina: „Mamă, ce se-ntâmplă când se va PRĂBUŞI?”

Mama a trei băieţi, între care doi dintre ei au murit în urma doborârii avionului malaezian deasupra Ucrainei, povesteşte despre premoniţia pe care a avut-o unul dintre ei, care aproape că nu a vrut să se urce în avionul groazei. Copilul i-a spus că o iubeşte, că îi va fi dor de ea şi a întrebat-o ce se va întâmpla când avionul se va prăbuşi.

23 iul. 2014, 18:24

Samira Calehr şi-a pierdut doi băieţi în catastrofa avionului malaysian doborât de insurgenţii proruşi în estul Ucrainei. Îndurerată de moartea lui Miguel Calehr, fiul ei mai mic, în vârstă de 10 ani şi de cea a fratelui său mai mare, Shaka, în vârstă de 19 ani, ea a povestit cum primul dintre ei a avut o premoniţie înaintea zborului, dar ea nu a luat-o în seamă şi a încercat să îi risipească temerile.

Acum, femeia, care mai are un singur fiu, Mika, de 16 ani, fratele mijlociu al celor doi care şi-au pierdut viaţa, regretă că nu  l-a luat în seamă. Întâmplarea a făcut ca Mika să nu poată merge şi el spre Bali, împreună cu fraţii săi şi cu bunica lor din Olanda, pentru a-şi petrece vacanţa, deoarece nu au mai prins niciun bilet pentru acea cursă, urmând să vină cu următoarea, relatează CNN.

Citeşte şi HORROR: Cadavre din avionul doborât în Ucraina au căzut peste un orfelinat

În timp ce aşteptau avionul către destinaţia de vacanţă, pe aeroportul din Amsterdam, Miguel i-a mărturisit mamei sale temerile lui legate de zbor. „S-a întors spre mine şi mi-a spus: Mama, te iubesc, mă bucur că o voi vedea pe Oma (bunica lui), dar îmi va fi dor de tine… Ce se întâmplă când avionul se va prăbuşi?”, a povestit Shaka.

Femeia este acum măcinată de regrete că nu l-a luat în seamă. „I-am spus, haide, nu fi prostuţ. Ai mai călătorit de atâtea ori. Totul va fi bine!… Dacă aş putea să dau timpul înapoi. Nu l-am ascultat. Nu ştiu, nu am cuvinte„, a povestit ea.

Vezi şi Imaginea care face înconjurul lumii: Un separatist FURĂ un inel de pe degetul unei victime din zborul MH17

Regretele ei sunt tardive. Acum, ea şi familia ei aşteaptă repatrierea rămăşiţelor pământeşti ale celor doi copii, pentru a le face, cum se cuvine, înmormântarea. Singurul ei copil, Mika, spune că, prin pierderea fraţilor lui, şi-a pierdut „cei mai buni prieteni”, dar că legătura lor „va dura şi dincolo de mormânt”…