Prima reacţie a fratelui lui Tzancă Uraganu după ce a apărut informaţia că ar fi făcut parte dintr-o reţea de preoţi falşi care escrocau oamenii pe Facebook: „Noi nu ştim decât muzică! Să vă dea Dumnezeu sănătate!”

Miraj Tzunami şi-a exprimat indignarea pe TikTok vizavi de ştirile care au apărut în rpesă potrivit cărora ar fi fost ridicat de mascaţi deoarece ar fi făcut prte dintr-o reţea de preoţi falşi care escrocau oamenii pe internet. În apărarea lui a sărit şi fratele Tzancă Uraganu.

07 dec. 2022, 09:07
Prima reacţie a fratelui lui Tzancă Uraganu după ce a apărut informaţia că ar fi făcut parte dintr-o reţea de preoţi falşi care escrocau oamenii pe Facebook: „Noi nu ştim decât muzică! Să vă dea Dumnezeu sănătate!”

Fratele lui Tzancă Uraganu ar fi fost săltat de mascaâi în dimineaţa zilei de 6 decembrie, în urma unor percheziții efectuate la domiciliu. Acesta este bănuit că, alături de alte persoane, ar fi escrocat oameni pe reţelele sociale dându-se drept preoţi şi promiţăndu-le acestora că le rezolvă problemele contra unor sume importante de bani.

Fratele lui Tzancă Uraganu neagă că ar fi făcut parte din reţeaua de preoţi falşi care escrocau oamenii pe internet

La câteva ore distanţă, Miraj Tzunami a făcut un scurt clip pe care l-a postat pe TikTok în care dezminte informaţia. Alături de el este şi fratele lui, Tzancă Uraganu.

Terminaţi cu ştirile astea false, să vă trăiască familia. Spune-le, mă, puşcăria asta falsă a lor„, i se adresează Miraj fratelui Tzancă.

Nu mai vorbiţi chestii care nu ţin de voi pentru că la noi nu există aşa ceva, cu preoţii, cu d-astea„, îl completează Tzancă.

„Aşa că să vă dea Dumnezeu sănătate la toată lumea şi La mulţi ani”, încheie Miraj.

@mirajtzunamioficial♬ sunet original – Miraj Tzunami

Reamintim că, în dimineaţa zilei de 6 decembrie, mascaţii au descins la domiciliile mai multor persoane suspectate de înșelăciune. Acestea ar fi solicitat diverse sume de bani pretinzând pe Facebook că ar fi preoţi şi ar putea rezolva diverse probleme. Potrivit unor surse, unul dintre cei vizați este chiar fratele manelistului Tzancă Uraganu. Prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei.

Citeste si Tzancă Uraganu și-a deschis șaormerie și în Ploiești. Cantărețul a făcut cinste de Sfântul Nicolae

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, efectuează 3 percheziţii domiciliare, în municipiul Ploieşti, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune”, a anunţat IGPR în dimineaţa descinderii.

Tzancă Uraganu şi Miraj Tzunami nu au avut cea mai bună relaţie

Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganu a intrat în atenția publicului odată cu debutul său în lumea artistică. La începutul anului 2021, a ieşit la iveală faptul că relaţia dintre cei doi fraţi este una destul de tensionată.

Războiul dintre cei doi frați a fost purtat pe rețelele de socializare, iar în cadrul unui live Miraj Tzunami l-a făcut praf pe fratele său. Acesta a declarat despre Tzancă Uraganu că nu are deloc voce și că dacă nu era el nu reușea să facă nimic în viață.

Ăsta e un om… știe toată lumea… să moară… dacă știe să cânte nici de la do minor. E un pamflet din toate punctele de vedere. Îmi cer scuze de la toată lumea, ne-am certat și m-am jurat că o să fac live. O să facă și el, știu sigur. Frățiorul ăsta al meu e ”româncă”, nu român. Să audă toată lumea. E un pamflet de om. Tzancă ăsta și-a luat niște ”harfe”, să știe toată lumea că e fratele meu dar nu e bine ce a făcut. M-a supărat, e nebun, prost… Dacă nu eram eu, vindeai ghiuluri”, a spus Miraj Tzunami, în timpul live-ului respectiv.

Citeste si Tzancă Uraganu, implicat într-un scandal monstru cu un preot: „Homosexualule, să-ţi fie ruşine faţă de Dumnezeu”