Nocturnă de 93.000 de euro la Floreşti, în Liga 4, prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ. Primarul: „Erau bani prinşi în buget, este o investiţie”

Horia Șulea, primarul comunei Florești, din judeţul Cluj, a achiziționat în plină criză de coronavirus, prin vânzare directă, o instalație de nocturnă în valoare de 450.000 de lei (aproximativ 93.000 de euro), pentru echipa locală, care activează în Liga 4.

28 apr. 2020, 13:05
Nocturnă de 93.000 de euro la Floreşti, în Liga 4, prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ. Primarul: „Erau bani prinşi în buget, este o investiţie”

Horia Șulea a fost condamnat la finalul anului trecut în primă instanță la trei ani de închisoare cu suspendare, fiind acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice asimilată infracțiunilor de corupție într-un dosar privind plăți ilegale pentru lucrări de curățenie.

Gigi Becali crede în teoria conspiraţiei. „Când mor oamenii se spune hai, mă, bagă şi covid acolo! Au băgat coronavirus la morgă!”

ACS Florești, locul doi în Liga 4, va avea o instalație de nocturnă de ultimă generație: patru stâlpi de 15 metri înălțime, dotați cu becuri led. Totul s-a petrecut printr-o achiziție cu vânzare directă pe care Primăria din Florești a și încheiat-o cu firma Led Trading, din Cluj, pe 21 aprilie. Conform datelor de pe SEAP, investiția este de 450.000 de lei (93.052 euro), iar lucrările ar urma să înceapă în curând.

Situaţie DISPERATĂ pentru Cătălin Moroşanu. Luptătorul, făcut KO de CORONAVIRUS

„Este o investiție, pentru că nu e nicăieri în zona Clujului o bază mai bună decât a noastră. Avem în comună 1.500 de copii care fac sport, fotbal, baschet, rugby, karate, volei și sper ca în curând să poată face și înot sau polo, că sunt și alte proiecte. Pentru nocturnă, erau bani prinși în buget, este o investiție. Oamenii ne-au solicitat să facem această investiție. Eu vin din sport și vreau ca ei să aibă toate condițiile”, a declarat Horia Şulea pentru Libertatea.

Cazul seamănă foarte bine cu un altul pe care Libertatea l-a prezentat de curând, în care Primăria din Dragomirești Vale, cu o echipă aflată la coada clasamentului Ligii 4, a antamat în plină stare de urgență la propria bază lucrări de modernizare și un nou gazon, tot prin achiziție directă, cu o investiție de 89.000 de euro!