Primarul Daniel Băluță, reales cu unanimitate de voturi președinte al Organizației PSD Sector 4

Daniel Băluță a fost reales, luni, în funcția de președinte al organizației PSD Sector 4, în cadrul  unei conferințe la care au participat aproape 200 de membri, dar și lideri la nivel național în cadrul partidului, printre care Gabriela Firea şi Sorin Grindeanu.

02 aug. 2022, 10:37
Primarul Daniel Băluță, reales cu unanimitate de voturi președinte al Organizației PSD Sector 4

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, i-a convins pe cei aproximativ 200 de delegați prezenți la conferința de alegeri că împreună pot transforma Sectorul 4 în ”capitala Bucureștiului”, fapt pentru care aceștia au validat, în unanimitate, și lista celor 14 vicepreședinți care îl vor sprijini în acest demers.

Lista a fost deschisă, în calitate de prim-vicepreședinte, de deputatul social-democrat Nicoleta Matilda Goleac.

Citeşte şi: Nicușor Dan îi răspunde lui Sorin Grindeanu în scandalul privind problemele de la metrou: „Bucureștiul nu e ținut în spate de nimeni! Nici de Timișoara, nici de Iași, nici de alte orașe”

Seria discursurilor mobilizatoare a fost deschisă de ministrul Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD și totodată președinte al PSD București.

„Pot să spun, fără să greşesc şi fără să se supere cineva pe noi, că suntem aici în familia celui mai bun primar din Bucureşti. Sectorul 4 a înflorit pur şi simplu, de când colegul nostru Daniel Băluţă este la cârma lui, la coordonarea lui administrativo-politică şi acest lucru îl spun oamenii pe stradă, îl recunosc activiştii civici, nu au încotro, reprezentanţii mass-media şi noi toţi. S-au întâmplat lucruri formidabile în primul mandat. Acele proiecte sunt continuate în acest mandat”, a declarat Gabriela Firea, la conferinţa de alegeri PSD Sector 4 de luni.

Citeşte şi: Gabriela Firea dă de pământ cu Nicuşor Dan pentru nu a luat măsuri în cazul consilierului care ar fi mers cu maşina Primăriei la Electric Castle. „Nu cred că pot închide ochii chiar la toate ilegalitățile făcute de salvatorii Bucureștiului”

La fel, și ministrul Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a adus în discuție pragmatismul social-democraților conduși de Daniel Băluță, care au reuşit să implementeze proiecte ample de dezvoltare a comunității.

După vot, Daniel Băluță a declarat că va fi și mai aproape de oameni și de dorințele acestora și va face tot posibilul ca Sectorul 4 să devină cea mai modernă și frumoasă zonă a Capitalei.

”Vă mulțumesc din suflet pentru votul acordat. Îi mulțumesc familiei, soției, fratelui meu, fetiței mele, părinților mei le mulțumesc pentru că au fost cu toții alături de mine. Ultimii ani petrecuți în funcția de primar mi-au arătat faptul că trebuie să mă aplec asupra oamenilor și să mă zbat și mai mult să găsesc și să le ofer soluții pentru un trai mai bun. Sectorul 4 a devenit mai modern, dar suntem încă la început de drum, mai avem multe de făcut. Sectorul 4 are nevoie de mai multe pasaje, mai multe blocuri reabilitate, mai multe unități de învățământ moderne, mai multe spitale”, a declarat Daniel Băluță, președintele reales al Organizației PSD Sector 4.