Primăriţa din Ştefăneşti, lovită brutal peste faţă de subalternul său, fostul viceprimar Gelu Mihalcea FOTO

Fostul viceprimar din Ştefăneşti, Gelu Mihalcea, a lovit-o peste faţă pe şefa sa, primarul Ioana Jenica Dumitru. 

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 08:42

Mai multe fotografii şi un clip video au fost făcute publice de ziaruldearges.ro. În imagini se observă cum fostul viceprimar foloseşte violenţa, o înjură şi o ameninţă pe Ioana Jenica Dumitru, şefa sa, primarul în funcţie al oraşului. 

Potrivit ziaruldearges.ro, la Ștefănești, clanurile Dorin Bărbuceanu (PNL) şi Gelu Mihalcea (PER) au făcut legea aproape 25 de ani. Dacă liberalii s-au axat pe afaceri dubioase şi au preferat să conducă cumpărându-i pe oponenţi, cumpărând presa şi preluând o serie de active imobiliare prin interpuşi, clanul fostului viceprimar Gelu Mihalcea iată a condus prin ameninţări şi chiar prin violenţă făţişă.

Scandal violent într-o primărie din judeţul Iaşi! Primăriţa l-a luat la bătaie pe contracandidatul său la alegerile locale VIDEO

Un alt scandal violent a avut loc pe holurile unei primării din județul Iași. Primărița comunei Țibănești, Aurica Cobuz, a sărit la bătaie asupra unui angajat din instituție, contracandidat la alegerile locale 2020.

Primarul comunei ieșene a ajuns să-l amenințe pe bărbat, să-i adreseze injurii și să-l dea afară din birou. Totul după ce rivalul a surprins o tăiere ilegală de copaci din parcul comunei, autorizată chiar de primăriţă.

Pentru gestul său, primăriţa s-a ales cu dosar penal pentru lovire.