Primarul din Ştefăneştii de Jos a fost reţinut. Ştefan Ionel Robert a fost ridicat de poliţişti după ce a fost acuzat că a violat o minoră!

Primarul din Ştefăneştii de Jos, Ştefan Ionel Robert, acuzat că a violat o minoră, a fost reţinut de poliţişti.

10 iun. 2021, 22:50
Primarul din Ştefăneştii de Jos a fost reţinut. Ştefan Ionel Robert a fost ridicat de poliţişti după ce a fost acuzat că a violat o minoră!

Primarul din Ştefăneştii de Jos a fost reţinut. Angajaţii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au reținut 3 persoane, bănuite de viol, inclusiv pe primarul comunei ilfovene Ştefăneştii de Jos, liberalul Ştefan Ionel Robert.

Primarul din Ştefăneştii de Jos a fost reţinut. Ştefan Ionel Robert a fost ridicat de poliţişti

„În prezent cercetările continuă în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de act  sexual cu un minor, viol, șantaj și influențarea declarațiilor, urmărirea penală fiind sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Suspecții din localitățile Ștefăneștii de Jos și Dascălu din județul Ilfov  sunt acuzați că au violat în perioada 2017 – 2019 o minoră care la data respectivă ar fi avut 12 ani. Potrivit unor informații, fetița i-ar fi fost trimisă primarului  din Ștefăneștii de Jos în timpul unei petreceri.

Cazul se află în anchetă de trei ani.” au declarat pentru G4Media.ro ,surse judiciare.

Din investigațiile procurorilor ar fi rezultat că în 2018, minora a născut un copil la maternitatea Polizu din Capitală. Cercetările ar fi început încă din noiembrie 2018, pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu minor. În februarie 2021 s-ar fi înregistrat și un denunț, iar cele două dosare au fost comasate.

În urma investigațiilor efectuate au fost identificați autorii faptelor cercetate, totodată fiind dispusă și schimbarea încadrării juridice a faptelor cercetate în viol, fiind extinsă urmărirea penală și față de infracțiunile de șantaj și influențarea declarațiilor

La data de 9 iunie, Judecătoria Buftea a emis 5 mandate de percheziție domiciliară la locuințele suspecților și la sediul Primariei Ștefăneștii de jos, întrucât unul din suspecți este primarul localității.

Ștefan Ionel Robert a candidat pentru cel de-al doilea mandat de primar în comuna Ștefăneștii de Jos, Ilfov, din partea Partidului Naţional Liberal.

În 2016 a ajuns la conducerea primăriei, iar la alegerile locale din 2020 primarul Ionel Robert Ștefan a fost implicat intr-un  incident în secția de votare. Primarul ar fi apucat de gât și l-ar fi lovit bărbatul aflat în secția de votare.

Citeşte şi: Clipe de coşmar pentru o adolescentă de 18 ani din Ploieşti. Fata a fost legată de clanţa unei uşi şi violată de toţi bărbaţii de la o petrecere


loading...