Primele cuvinte rostite de Daniel Onoriu, după ce s-a trezit din comă. Ce a transmis de pe patul de spital

Daniel Onoriu s-a trezit ieri după 55 de zile de comă indusă, iar vestea a bucurat întreaga familie. Pilotul de raliuri a fost capabil să rostească și primele cuvinte după ce a fost în stare de inconștiență timp de două luni.

27 ian. 2022, 09:20
Primele cuvinte rostite de Daniel Onoriu, după ce s-a trezit din comă. Ce a transmis de pe patul de spital

Daniel Onoriu s-a trezit ieri după 55 de zile în care a stat în comă indusă din cauza unei complicații suferite în urma operației de micșorare a stomacului.

Pilotul de raliuri a devenit conștient pentru prima dată după aproape două luni și a vorbit cu cei dragi.

Estera Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu, a făcut dezvăluiri emoționante în cadrul unei emisiuni TV și a spus care au fost primele cuvinte pe care pilotul le-a rostit imediat după ce s-a trezit.

Daniel Onoriu a deschis ochii și mișcă! Amănunte de ultimă oră despre starea pilotului: „O să-și revină!”

Daniel Onoriu a rugat-o pe o asistentă care îl îngrijea să-i cheme familia la spital, iar atunci Daniel Onoriu a întrebat de câte zile se află internat.

„A făcut Dumnezeu o minune și îi mulțumim Lui. Nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit astăzi, după 55 de zile de comă. Ieri am primit vestea de la medici să ne pregătim de ce e mai rău. Analizele lui erau mai normale, însă resursele erau ajunse la capăt. Astăzi am primit vestea: Daniel s-a trezit, a început să miște buzele, să încerce să vorbească. A chemat asistenta care l-a îngrijit și a cerut să vină familia să-l vadă. Prima lui întrebare a fost: «De cât timp sunt în spital?»”, a spus Estera Onoriu.

Pentru familia pilotului e o mare minune faptul că și-a revenit, că e conștient și că nu are sechele după aproape cele două luni de comă indusă.

”Ăsta e semn pentru noi că mintea lui e încă întreagă, că Dumnezeu a făcut vindecarea lui pe toate planurile. În urma acestei septicemii extraordinar de complicate, medicii se așteptau să fie multe sechele. Mulțumim lui Dumnezeu că lucrurile sunt spre foarte bine”, a mai spus ea.

Daniel Onoriu şi-a revenit din comă. Anunţul făcut de verişoara pilotului: „Mulţumim lui Dumnezeu”

Daniel Onoriu şi-a revenit din comă. Pilotul a ajuns la spital în luna decembrie a anului trecut, în stare gravă, având sângerări interne. Organismul său a intrat în septicemie, iar pilotul a fost băgat în comă indusă.

Amănunte de ultimă oră despre starea pilotului. Rebeca Onoriu a anunţat că acesta e mult mai bine, dă semne de îmbunătățire și a deschis ochii.

”MARE ESTE DUMNEZEU! Daniel Onoriu s-a trezit!!!! Multumim lui Dumnezeu. De când a fost operat în Turcia, s-a atins o venă la pancreas, venă care a sângerat, a ajuns în ţară şi după cinci zile a mers la spital, unde medicii de aici au intervenit peste operaţia celor din Turcia şi de atunci Daniel este internat la Terapie intensivă, în comă indusă„, a spus Rebeca Onoriu, verişoara pilotului.

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, anunț alarmant după ce pilotul a fost detubat: ”Nu am vești bune. Am clacat”

Anul trecut, fostul pilot de raliuri a decis să facă o intervenție de micșorare a stomacului în Turcia. După ce a revenit în România, acesta a ajuns la Spitalul Floreasca, cu hemoragie internă. A fost la un pas de moarte, iar medicii l-au operat și i-au salvat viața.

”Nu știu dacă sunt cuvinte să-mi exprim durerea, nu am cum, ne rugăm încontinuu, ne rugăm să facă Dumnezeu o minune, suntem la mila lui. Să facă o minune în prag de sărbători, să se trezească, să vină acasă, chiar dacă recuperea o să fie de durată.

Medicii nu-l trezesc pentru că ar avea dureri destul de mari, iar pentru protecția lui să nu sufere prea mult datorită durerilor încă îl țin intubat.

Încă nu a ieșit din stare critică, fiind intubat nu se pune problema ieșirii din stare critică, speră și fac tot ce e posibil omenește ca el să fie bine”, spunea soţia pilotului înainte de sărbători.

 


loading...
Partenerii noștri