Primele imagini cu Ioana, iubita lui Ciprian Marica, după scandalul sexual de la hotel. Blondina a fost fotografiată în plină stradă

Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica şi mama celor doi copii ai fostului fotbalist,  a decis să îşi ierte iubitul şi să menţină familia unită. Scandalul sexual, unde Marica a fost prins la hotel cu amanta, Ana Muntean, o prietenă de familie a fost unul dintre cele mai mediatizate subiecte mondene.

RomaniaTV.net
15 mai 2020, 04:59

Zilele trecute, Ioana a fost fotogeafiată de Cancan.ro la cumpărături. Iubita lui Ciprian Marica nu a făcut deloc parada modei, optând pentru o ținută sport. În plus, a ieșit din casă nemachiată, semn că a preferat să nu fie recunoscută la fiecare pas, lucru care i-a și reușit.

Citeşte şi: Ciprian Marica, protagonistul unui scandal sexual. Mama fotbalistului a reacţionat şi i-a trimis un mesaj „nurorii” Ioana

Cine i-a salvat relaţia lui Ciprian Marica, după scandalul amoros de la Cluj

Relaţia lui Ciprian Marica cu Ioana Marcu, mama celor doi băieţi ai săi, a fost grea încercată, după ce fostul fotbalist a fost prins la hotel cu Ana Muntean, prietenă de familie cu cei doi.

Deși nu este căsătorit cu acte, Ciprian Marica are doi copii cu iubita lui, Ioana Marcu – Ethan Ioan, acum în vârstă de doi ani, și Albert Andrei, în vârstă de patru ani. Iar asta a contat mult, cu siguranță, în înclinarea balanței, atunci când Ioana a decis să-i treacă cu vederea infidelitatea.

Citeşte şi: Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

Chiar dacă mama copiilor săi nu l-a părăsit după ce s-a aflat tot incidentul, au existat zvonuri conform cărora Ciprian și Ioana s-ar fi certat puternic după acel episod. Un rol important în împăcarea cuplului l-au avut Cristian Chivu, fostul căpitan al echipei naționale, și Adelina, soția lui, care sunt nașii băieților lui Ciprian și ai Ioanei.

„Ei nu sunt numai prieteni buni, ci rude. Tocmai de aceea, atunci când a dat de necaz, Marica și-a sunat nașul și i-a cerut un sfat. Așa cum era normal, Cristi nu a fost de acord cu cele întâmplate, el este un familist convins.

Însă, și el și Adelina au făcut-o pe Ioana să înțeleagă că oricine poate greși și că nu este cazul să distrugă o familie pentru asta. Ioana a revenit la sentimente mai bune după aceea, iar Marica pare să își fi băgat mințile în cap’, au mărturisit apropiați ai cuplului, în exclusivitate pentru impact.ro.


loading...
Partenerii noștri