Prinţul Albert s-a tratat de coronavirus cu paracetamol, vitamina C şi bomboane cu eucalipt

Prinţul Albert de Monaco, în vârstă de 62 de ani, a primit diagnosticul la nouă zile distanţă după ce a participat, alături de Prinţul Charles, la un eveniment de la Londra. Prinţ Charles care, la cei 71 de ani ai săi, a fost confirmat pozitiv cu Coronavirus, anunţul fiind făcut ieri.

RomaniaTV.net
26 mart. 2020, 16:05
Prinţul Albert s-a tratat de coronavirus cu paracetamol, vitamina C şi bomboane cu eucalipt

Între timp, Prinţul Albert pare că este într-o stare de sănătate din ce în ce mai bună, după cele declarate, ieri, prin telefon publicaţiilor RTL şi Monaco Matin. Aceasta a spus că infectarea nu i-a afectat extrem de tare starea de sănătate, acuzând o uşoară febră, tuse şi nas înfundat, chiar dacă suveranul s-a luptat, în trecut, cu o pneumonie. 

Albert a declarat că, în cazul lui, boala a semănat cu o gripă uşoară şi că nu şi-a pierdut simţul mirosului şi al gustului, aşa cum se preconizează în cazul îmbolnăvirii.

Mi s-a spus să continui să iau paracetamol şi să-mi monitorizez temperatura. Continui să iau multă vitamina C şi alte suplimente naturale pentru a-mi întări sistemul imunitar. Există şi nişte capsule foarte bune cu eucalipt pe care le poţi lua pentru întărirea capacităţii pulmonare”, a declarat Prinţul Albert.

Prinţul s-a izolat de soţia sa, Prinţesa Charlene, şi de cei doi copii ai lor încă de pe 14 martie şi susţine că, până acum, aceştia nu prezintă simptome legate de infectarea cu Coronavirus.

Prinţul Charles, 71 de ani, a fost testat pozitiv cu coronavirus

Prinţul Charles, 71 de ani, este infectat cu coronavirus şi se află în autoizolare la Castelul Balmoral din Scoţia, potrivit unui comunicat transmis de Casa Clarence. Soţia prinţului, Camilla Parker, a fost şi ea testată, dar testul ei a ieşit negativ. Este al doilea membru regal testat pozitiv cu COVID-19, după Prinţul Albert de Monaco.

„Prinţul de Wales a fost testat pozitiv cu coronavirus. El a prezentat simptome minime, dar, în rest, starea lui de sănătate este una bună şi lucrează de acasă în ultimele zile, ca de obicei”, a transmis un purtător de cuvânt al Casei Clarence, potrivit Daily Mail. 

Potrivit aceluiaşi comunicat, Camilla, ducesa de Cornwall, a fost testată dar testul ei ieşit negativ, astfel că nu este infectată cu noul coronavirus. 

Citeşte şi: Coronavirus Marea Britanie: Boris Johnson anunţă noi restricţii pentru următoarele trei săptămâni: „Dau o instrucţiune foarte simplă”

În conformitate cu sfatul medical şi dat de Guvern, Prinţul şi ducesa se află acum autoizolaţi în casa lor din Scoţia„, mai transmite Casa Clarence.