Profeţie ŞOCANTĂ din 1946 a Bisericii Mormone: SUA va fi distrusă nuclear de RUSIA, va veni marele RĂZBOI

Mulţi profeți ai Bisericii Mormone au amintit de teribilele războaie distructive care vor avea loc la un moment dat în viitorul Americii. Poate cea mai terifiantă viziune (ţinând cont de evenimentele de astăzi din lume) este viziunea lui George Albert Smith, care a fost preşedinte şi profet al Bisericii Mormone, atunci când a făcut-o, în anul 1946.

03 mai 2014, 13:55
Profeţie ŞOCANTĂ din 1946 a Bisericii Mormone: SUA va fi distrusă nuclear de RUSIA, va veni marele RĂZBOI

“Am avut o viziune înfricoșătoare a unui alt război, care va face ca războiul care tocmai s-a încheiat să pară a fi un simplu exercițiu de antrenament. În acest război, oamenii vor muri ca muştele.”

Smith vrea să spună că cel de-al doilea război mondial (care tocmai se încheiase) va părea o simplă joacă faţă de războiul mondial care va urma.

“Totul a început într-un moment când puterea militară a Uniunii Sovietice era depășită de cea a Statelor Unite, care deţineau rachete nucleare în Europa. SUA şi-a retras rachetele şi apoi a început războiul.”

Citeşte şi:

Conflictul din Crimeea, prevestit în urmă cu trei ani. Predicţiile spun că ÎNCEPE Al Treilea Război Mondial

Profeţii sumbre: Harta lumii se va schimba RADICAL în 2014

Citeşte şi Avertisment teribil pentru Terra: va deveni de nelocuit până în anul 2100

Puterea militară rusească (sovietică) a fost depăşită de cea americană după 1990, odată cu prăbuşirea comunismului. Aşadar, Smith se referea la evenimente care aveau loc în viitor, după 1990. Profetul mormon spune că rachetele nucleare ruseşti vor lovi locurile în care sunt depozitate rachetele americane, dar şi oraşele. Aşadar, războiul mondial va începe.

Când va avea loc acest război? Profetul Smith ne oferă câteva elemente foarte interesante pentru identificarea momentului. Astfel, aflăm că preşedintele SUA din timpul acelui război ar fi primul preşedinte care nu e de origine britanico-europeană, ceea ce ne duce cu gândul la Obama, care este primul preşedinte afro-american din istorie. Tot în acele timpuri, autorităţile guvernamentale americane vor lua dreptul oamenilor de a deţine arme pentru apărare, proces care are loc în prezent în SUA! Aşadar, se pare că profetul Smith are o viziune a unui război mondial în aceste timpuri pe care le trăim, scrie lovendal.ro, citat de obiectiv.info.

Citeşte şi APOCALIPSA este aproape. PREZICERI ÎNFRICOŞĂTOARE ale lui NOSTRADAMUS pentru 2014 VIDEO