Protest în Piaţa Victoriei faţă legea privind carantina şi izolarea. Oana Lovin: „Urmează să se instaureze dictatura sanitară”

Oana Lovin, cunoscută drept protestatara cu sparanghel, a anunţat că va ieşi, vineri, în stradă, în Piaţa Victoriei, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de proiectul de lege privind carantina şi izolarea. Actul normativ nu va fi adoptat vineri de Senat, aşa cum intenţionau iniţial parlamentarii PSD. După ce a fost adoptat de Camera Deputaţilor, proiectul legislativ va fi dezbătut vineri în comisiile de specialitate din Senat, urmând ca sâmbătă legea să intre în plen.

RomaniaTV.net
10 iul. 2020, 13:01
Protest în Piaţa Victoriei faţă legea privind carantina şi izolarea. Oana Lovin: „Urmează să se instaureze dictatura sanitară”

Un protest faţă de legea pirvind carantina şi izolarea urmează să aibă loc, vineri, începând cu ora 18, în Piaţa Victoriei din Capitală. Oana Lovin, tânăra devenită celebră pentru ridicarea sparanghelului, a anunţat că va ieşi în stradă, alături de avocatul Dan Chitic.

„Urmează să se instaureze dictatura sanitară. Aş numi-o sanitar-veterinară pentru că se aplică animalelor… Noi am decăzut demult din statutul de om. Suntem niște biete oi care behăie a pagubă pe Facebook, pe stradă, pe unde mai apucăm. Niște miorițe…”, a anunţat Oana Lovin într-un clip video publicat pe Facebook.

Proiectul de lege privind carantinarea şi izolarea infectaţilor cu COVID-19, modificat la Senat. Votul final a fost amânat pentru mâine

În luna mai, Oana Lovin a mers în Piaţa Victoriei cu un snop de sparanghel, pentru a protesta faţă de Guvern pe motiv că nu a asigurat muncitorilor romîni din Germania condiţii decente.

Oana Lovin, protestatara cu sparanghel: „Acest linşaj pentru mine e benefic şi vă mulţumesc. Sunt liberă, nu mai am nicio problemă”