Pune în aplicare aceste soluţii şi spune adio ridurilor

Ridurile sunt linii permanente care se accentuează din varii motive: mișcări musculare, scăderea nivelului de estrogen și a grăsimilor din zona ochilor. Cu câteva soluții la-ndemână, le poți estompa cu ușurință.

RomaniaTV.net
08 feb. 2017, 13:31
Pune în aplicare aceste soluţii şi spune adio ridurilor

Masajul cu ulei de măsline

Uleiul de măsline este sursă de antioxidanți, precum vitaminele A și E, care luptă împotriva radicalilor liberi. Masând zona afectată cu ulei de măsline, în mod regulat, repari porțiunea cu probleme și ajuți la regenerarea celulelor pielii.

O altă opțiune este să amesteci câteva picături de miere, cu câteva picături de ulei de măsline și glicerină. Masează fruntea și zona de sub ochi cu acest amestec, de două ori pe zi. În felul acesta, vei elimina celulele moarte și vei strânge pielea ridată.

De asemenea, poți folosi în masaj și ulei de nucă de cocos, ulei de emu, ulei de migdale sau ulei de vitamina E.

Citeşte şi  Cele mai eficiente tratamente antirid

Spălăturile cu schinduf

Frunzele, semințele și chiar uleiul de schinduf acționează ca un antidot pentru diferite probleme ale pielii, inclusiv riduri. Bogate în vitamine și minerale, remediile pe bază de schinduf sunt o alegere inspirată în estomparea ridurilor. 

Pisează un pumn de frunze de schinduf proaspete pentru a face o pastă groasă. Aplic-o pe față și las-o să acționeze peste noapte. Dimineața, clătește cu apă din abundență. De asemenea, te poți spăla pe față cu apa în care ai fiert un pumn de semințe de schinduf sau aplica ulei de schinduf pe ridurile și liniile fine.

Gel de aloe vera

Aloe vera conține acid malic, care ajută la reducerea ridurilor prin îmbunătățirea elasticității pielii. Taie o frunză de aloe vera și extrage gelul acestuia. Aplică gelul proaspăt pe piele și lasă-l între 15 și 20 de minute. Spală-te cu apă călduță.

O altă opțiune este să amesteci o linguriță de gel de aloe vera cu conținutul unei capsule de vitamina E. Aplică amestecul pe zona afectată de riduri. După 30 de minute, spală-te bine cu apă călduță.

Cura cu ulei de măsline pentru fiere. Miraculoasă, dar periculoasă