Pune zaţ de cafea în şampon. Trucul fabulos care nu dă greş niciodată

Puţine persoane ştiu că zaţul de cafea face minuni pentru podoaba capilară. Te ajută să ai un păr voluminos şi strălucitor fără să faci apelezi la produse cosmetice scumpe. Vă prezentăm un truc fabulos cu care nu veţi da greş niciodată.

10 mai 2022, 08:44
Pune zaţ de cafea în şampon. Trucul fabulos care nu dă greş niciodată
Zaţ de cafea în şampon, trucul genial pe care trebuie să-l încerci

Pune zaţ de cafea în şampon. Acest truc genial vă va ajuta să aveţi un păr cu volum şi strălucitor. Zaţul de cafea este foarte sănătos pentru scalp.

Zaţ de cafea în şampon, trucul genial pe care trebuie să-l încerci

Zaţul de cafea este un exfoliant excelent pentru scalpul tău. Acesta îndepărtează stratul superior de piele keratinizată și curăță în profunzime scalpul. Acest truc este recomandat în special celor care se confruntă cu o cădere excesivă a părului, însă poate fi folosit şi de cei care au părul uscat, tern. Tot ce trebuie să faci este să pui zaţul de cafea în şampon şi să aplici pe păr înainte de a te spăla pe cap.

Citeşte şi Remedii naturiste pentru picioare umflate. Trucurile geniale care ajută la o refacere rapidă. Reţeta amestecului minune al Lidiei Fecioru

Masează uşor scalpul, însă ai grijă să nu iriţi zona. Următorul pas este să clăteşti cu apă călduţă. După ce ai finalizat acest proces, pune şampon şi spală-te aşa cum faci de obicei, ulterior aplică balsamul obişnuit şi clăteşte bine cu apă.

Specialiştii recomandă acest exfolianr o dată pe săptămână. Atenţie, dacă vei folosi acest remediu de mai multe ori, rişti ca scalpul tău să devină uscat şi te poţi alege cu o mulţime de cojiţe.

Dacă vei respecta întocmai indicaţiile, vei vedea că părul tău va fi mult mai strălucitor, mătăsos şi va avea mai mult volum ca niciodată.

Citeşte şi De ce este bine să lași ușa mașinii de spălat deschisă atunci când nu o folosești. Trucurile care prelungesc durata de viaţă a maşinii