Pune zaț de cafea într-o șosetă și lasă-l peste noapte. Bunicile noastre foloseau acest truc pentru a scăpa de o mare problemă

Foarte puțini oameni cunosc efectele benefice ale zațului de cafea. Acesta te poate scăpa de foarte multe probleme, cum ar fi mirosul urât al pantofilor.

07 oct. 2022, 11:52
Pune zaț de cafea într-o șosetă și lasă-l peste noapte. Bunicile noastre foloseau acest truc pentru a scăpa de o mare problemă

Cafeaua este nelipsită din casele românilor. Însă din păcate, foarte mulți oameni nu cunosc efectele benefice ale zațului de cafea și fac o mare greșeală atunci când îl aruncă.

Citește și Ce să pui în cafea ca să scapi de riduri și să-ți întărești oasele. Secretul lui Jennifer Aniston pentru o piele perfectă

Acesta este un ingredient benefic pentru sănătate și frumusețe, dar poate fi folosit în diferite moduri.

Bunicile noastre obișnuiau să folosească zațul de cafea pentru a scăpa de foarte multe probleme.

Zațul de cafea te scapă de foarte multe mirosuri neplăcute, cum ar fi cel al pantofilor, care poate reprezenta o mare problemă. Ei bine, acest truc la care nu te-ai fi gândit este soluția perfectă pentru a scăpa de această bătaie de cap. Tot ce trebuie să faci este să pui zaț uscat de cafea într-o șosetă, o legi la capăt și o pui în pantofii cu pricina. Lasă peste noapte, iar până dimineață zațul de cafea va absorbi mirosul urât al pantofilor tăi.

Și dacă tot suntem la capitolul efectelor benefice ale zațului de cafea, îți vom mai dezvălui câteva trucuri care să îți rezolve și alte probleme.

Ei bine, zațul te poate scăpa de mirosul neplăcut  din frigider. Pune zațul uscat de cafea într-o cană las-o în frigider, vei vedea că mirosurile  vor dispărea complet.

Și asta nu e tort, zatul de cafea te pate ajuta să cureți oalele și tigăile. Ca să scpi repede murdăria accentuată, toarnă un pumn de cafea măcinată și freacă bine tigaia sau oala cu oricina, apoi spală instrumentul normal. Rezultatul este fantastic.

Zațul de cafea are și numeroase beneficii cosmetice, iar dacă faci săpun de casă din zaț de cafea vei avea parte de mâini catifelate. Acesta va da un miros plăcut mâinilor tale, iar semințele fine vor acționa ca un scrub și îți va lăsa pielea foarte fină.

Citește și Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei cafeaua pe stomacul gol