Rabla pentru electrocasnice 2021: bugetul s-a epuizat în 5 minute, bătaie pe frigidere şi maşini de spălat

Începând de astăzi, pot fi generate vouchere în cadrul Programului Rabla pentru Electrocasnice, pentru maşini de spălat haine, maşini de spălat vase şi frigidere sau congelatoare.

26 nov. 2021, 10:47
Rabla pentru electrocasnice 2021:  bugetul s-a epuizat în 5 minute, bătaie pe frigidere şi maşini de spălat
Rabla electrocasnice 2021

Rabla pentru electrocasnice 2021:

Bugetul de 14 milioane de lei alocat Programului Rabla pentru Electrocasnice – etapa l, lansat vineri de la ora 10:00, s-a epuizat în cinci minute, fiind emise 35.000 de vouchere.

Cele mai multe vouchere, 14.496, au fost solicitate pentru frigidere, alte 13.370 pentru maşine de spălat rufe şi 7.135 pentru maşini de spălat vase.

Rabla pentru electrocasnice 2021: Prima etapă de selectare a voucherelor în cadrul Programului Rabla pentru Electrocasnice începe astăzi, la ora 10.00, putând fi generate vouchere de 400 de lei pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare.

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunţat că vineri, la ora 10.00, va începe prima etapă de selectare a voucherelor din aplicaţia informatică dedicată Programului Rabla pentru Electrocasnice.

Rabla pentru electrocasnice: De astăzi încep înscrierile pentru program

Rabla pentru electrocasnice 2021: Bugetul alocat acestei etape este de 14 milioane de lei.
Astfel, persoanele fizice vor avea posibilitatea să intre în contul de utilizator creat şi să genereze vouchere aferente categoriei de electrocasnice dorite:

– 400 de lei pentru maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător având cel puţin noua clasa energetică C;

– 400 de lei pentru maşini de spălat vase având cel puţin noua clasă energetică D;

– 400 de lei pentru frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puţin noua clasă energetică E;

Rabla pentru electrocasnice de sărbători 2021. Ce produse vor putea fi achiziţionate cu vouchere în decembrie
Voucherele se pot genera până în 2 decembrie, la ora 23.59, sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape.

Etapa a doua este programată să înceapă în 3 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile şi tabletele, iar etapa a treia în 10 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele.

 


loading...
Partenerii noștri