Raluca Bădulescu a răbufnit. Ce spune despre soţul şi fiul ei: „Unii şi-au construit vile, au maşini de lux, eu…”

Raluca Bădulescu a resuşit să intri la inimile fanilor odată cu participarea la emisiunea "Bravo, ai stil!", de pe Kanal D. Vedeta este înnebunită după haine şi accesorii, iar culoarea auriu este preferata ei.

RomaniaTV.net
23 ian. 2020, 06:56
Raluca Bădulescu a răbufnit. Ce spune despre soţul şi fiul ei: „Unii şi-au construit vile, au maşini de lux, eu…”

Bineînţeles, casa ei este plină de ”cârpe”, cum spune chiar ea, spre diperarea soțului și fiului ei, care au încercat să o ”ajute”, să scape de unele dintre ele.

„Cred că aveam în jur de 5 ani când mi-am descoperit pasiunea. Mama și bunica aveau tot felul de brățări, mărgele, cercei, bijuterii, broșe. Așa că cea mai mare pasiune a mea era să fiu lăsată în dormitorul mamei sau bunicii și să le port pe toate. Nu am știut că va veni o zi când le voi purta chiar pe toate grămadă.

Dar eu nu le port așa întâmplător, ci este un haos controlat, tot acest kitsch aparent, este unul foarte bine gândit. E o prelungire a personalității mele. Într-adevăr, la supraaccesorizarea asta nu poate apela oricine. Dacă nu stăpânești foarte bine acest lucru, poți avea un rezultat final arătând ca un brad de Crăciun impodobit.

Citeşte şi: Raluca Bădulescu, în costum de baie după ce a slăbit 70 kg. De ruşine, nu face plajă în România FOTO

Totul în casă este despre haine, pantofi și accesorii. Atât soțul, cât și copilul mi-au făcut observație în acest sens. Mi-au spus că voi ajunge o bătrânică, urcată pe o grămadă de cârpe, mergând pe stradă cu trei haine de blană, patru poșete agățate de mână, doi-trei căței după mine și dată cu ruj pe buze, peste contur.

Mă atașez de lucuri, am foarte multe haine acasă, valorile materiale pe care le dețin, la sfârșitul zilei, sunt niște cârpe. Unii și-au construit vile, au mașini de lux, eu am o grămadă de cârpe”,a dezvăluit Raluca, pentru libertatea.ro.

Motivul pentru care Raluca Bădulescu poartă perucă

Raluca Bădulescu este celebră și pentru perucile pe care le poartă în fiecare zi. Mulți fani s-au întrebat, de-a lungul timpului, ce a determinat-o pe vedetă să recurgă la astfel de transformări fizice, iar ea a mărturisit că este obligată repercusiunile… trecutului.

Citeşte şi: Raluca Bădulescu nu poate sta prea mult timp fără a merge la solar. „Ştiu că sunt contraindicaţii”

Fiecare vedetă dorește să arate cât mai bine, iar aparițiile publice se transformă într-un adevărat recital. Pe Raluca Bădulescu o reprezintă perucile, se poate spune, dar vedeta ar un motiv întemeiat pentru care le poartă. Timp de mai bine de 30 de ani și-a vopsit părul, iar procedurile erau altele în acele vremuri. Din cauza decolorantului extrem de puternic, părul vedetei s-a subțiat foarte mult.

„Eu am părul tot blond, lung cam cât e această perucă, dar este un păr foarte subțire, pentru că, 30 și ceva de ani, l-am vopsit. Pe vremuri se decolora părul, erau alte proceduri, mi-am pus mulți ani la rând decolorant foarte puternic și, în timp, părul s-a subțiat mult. Acasă nu port perucă”, a spus Raluca Bădulescu.