Raluca Bădulescu îşi dă toţi banii pe haine: „Cheltuiesc pe haine tot ce am, plus ce nu am. Am această demenţă de nebuni”

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai excentrice vedete din showbizzul românesc. Ţinutele ei ies întotdeauna în evidenţă, astfel încât este lesne să-ţi dai seama că investeşte o mică avere în piesele vestimentare.

22 dec. 2021, 10:18
Raluca Bădulescu îşi dă toţi banii pe haine: „Cheltuiesc pe haine tot ce am, plus ce nu am. Am această demenţă de nebuni”

Raluca Bădulescu (47 de ani) recunoaşte că a dezvoltat o pasiune pentru haine şi nu se uită la bani când ceva îi place. Spune că este în ADN-ul ei să se îmbrace frumos.

Este și în ADN-ul meu să mă îmbrac frumos, de unde rezultă că aproape toți banii pe care îi am se duc sută la sută în zona asta! Cheltuiesc tot, plus ce nu am, asta este povestea vieții mele, și ce nu am cheltuiesc pentru haine! Își mai vinde lumea câte o geantă, câte ceva, eu vreau să cumpăr tot, eu vreau să am tot, am această demență de nebuni!”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Cancan.

Printre piesele vestimentare de care este mândră se află o geacă purtată chiar de către megastarul Michael Jackson: „Am standere de haine până şi în bucătărie! (…) Am una cu mărgele (n.r. «jachetă») (…) au fost făcute 50 de bucăți, a purtat și Michael Jackson una dintre ele (…) am zis că îi fac așa o vitrină și o port ca pe Sfintele Moaște!”, a adăugat jurata de la Bravo, ai stil!

Citeste si Raluca Bădulescu dezvăluie cine sunt oamenii care o ajută din umbră: „M-au sprijinit emoțional și financiar”

Cu ce s-a ocupat Raluca Bădulescu înainte de a deveni celebră

Într-un interviu recent, Raluca Bădulescu a dezvăluit cu ce s-a ocupat înainte de a deveni cunoscută. Astfel, vedeta a fost profesoară de limba engleză, a lucrat într-o companie de telefonie mobilă, într-o multinațională, apoi, în domeniul produselor petroliere.

Înainte de televiziune, am fost, în primul rând, fata părinților mei. Am constatat astăzi că există o teamă sau o jenă să mărturisească că au fost copilul mamei și al tatălui. Eu am fost și au avut grijă de mine mereu, au grijă de copilul meu în continuare și mă laud că m-a binecuvantat Dumnezeu cu părinți minunați.

Când am terminat Facultatea de Litere, pentru trei luni am fost profesoară, dar n-a fost să fie domeniul meu. Am lucrat câteva luni de zile la o companie de telefonie mobilă la departamentul de relații cu publicul.

În următorii opt ani, am lucrat pentru o companie petrolieră, în departamentul de trading import export. Am fost corporatistă cu stil, pentru că moda mi-a plăcut întotdeauna, a fost pasiunea mea. M-am simțit bine și în acel mediu. Televiziunea este visul oricui. Eu am avut un mare noroc, faptul că am intrat în familia Kanal D. Pentru mine nu este doar un job în televiziune, este familia mea. Dacă într-o zi nu aș mai fi în fața publicului, cred că aș face ceva în domeniul modei, mi-aș îmbunătăți calitățile de DJ. După cum știti am un proiect care se numește „When fashion meets Music”, care mixează cele două concepte; moda și muzică. Eu sper să îmbătrânim la „Bravo, ai stil!”, care este cel mai frumos proiect din viața mea”, a detaliat vedeta pentru redactia.ro.

Citeste si Raluca Bădulescu şi-a îngrijorat fanii de pe Instagram cu ultimele fotografii. Ce au remarcat urmăritorii juratei de la „Bravo, ai stil”