Ramona de la Clejani își ia adio de la permisul de conducere! A vrut să facă un bine și totul s-a întors împotriva ei

Ramona de la Clejani a rămas fără permis de conducere. Aceasta a fost pusă într-o situație total neplăcută, mai ales pentru că ea a avut cele mai bune intenții și totul s-a întors împotriva ei. Iată despre ce este vorba.

14 dec. 2023, 09:17
Ramona de la Clejani își ia adio de la permisul de conducere! A vrut să facă un bine și totul s-a întors împotriva ei
Ramona de la Clejani își ia adio de la permisul de conducere! A vrut să facă un bine și totul s-a întors împotriva ei

Ramona de la Clejani a avut parte de un incident total neplăcut chiar în pragul sărbătorilor, când a vrut să ofere ajutor unei alte persoane în trafic, dar s-a trezit cu permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de 30 de zile. Artista a dezvăluit că a fost implicată într-un incident minor în trafic. Mașina sa a fost lovită în timp ce staționa într-o parcare din Capitală. Cu toate că intenționa să evite problemele, Ramona de la Clejani a fost păcălită, iar șoferul vinovat a mers la poliție și a raportat accidentul.

Citește și: Finala Vocea României 2023. Cotele la casele de pariuri, cine este marele favorit la trofeu şi la premiul de 100.000 de euro

Deoarece Ramona nu a întreprins demersurile necesare și nu a informat autoritățile pentru a-și proteja interesele ei, așadar a fost sancționată cu suspendarea permisului de conducere și a fost nevoită să facă față unei amenzi uriașe. Furioasă din cauza acestei situații nefericite, artista și-a exprimat public nemulțumirea sa în legătură cu întregul incident.

„În urmă cu două săptămâni, aveam mașina parcată, în parcare. Un domn mi-a lovit mașina, nimic grav, este vorba despre o simplă zgârietură. A așteptat să tracă cele 24 de ore, iar mai apoi a mers la poliție, la accidente ușoare. În acest timp eu am plecat din București, am avut evenimente, am stat plecată o săptămână. Poliția m-a căutat, eu nu am putut ajunge. M-am trezit cu dosar acasă, am fost acuzată că am fugit de la locul accidentului, a spus că i-am lovit mașina neacordând prioritate. Mi-a luat permisul pentru 30 de zile și mi-au dat amendă 2.000 de lei.Le-am spus polițiștilor să ia camerele de supraveghere, însă mi-au spus că trebuia să vin să declar accidentul. Am rămas fără permis în cea mai importantă lună din an.”, a declarat Ramona de la Clejani pentru Spynews.ro.

Aceasta a precizat că nu a făcut un proces de constatare amiabilă, având în vedere faptul că autoturismul ei nu era grav avariat. În plus, ea este de părere că cel care a provocat accidentul minor vrea doar să profite.

„E frustrant să stai în parcare, să te trezești lovit și să rămâi și fără permis. Pe domnii polițiști îi înțeleg, însă pe acest domn, nu. Doar pentru că vrei asigurarea pentru o zgârietură, să faci atâta rau?! Luna aceasta este luna binefacerilor. Nu am făcut amiabilă la momentul respectiv pentru că mașina mea era doar puțin zgâriată, nu am vrut să îi iau asigurarea”, a mai mărturisit fiica lui Ioniță de la Clejani, pentru sursa citată anterior.

Citește și: Sorin Bontea, rețetă de covrigi cu scorțișoară, pentru masa de Crăciun: „O combinație între cozonac și rulouri cu scorțișoară”