Ramona Lăzuran, fina cuplului Prodan-Reghecampf, vine cu informații-bombă despre divorţ. Ce averi aveau la începutul relației VIDEO

Ramona Lăzuran, fina cuplului Anamaria Prodan - Laurenţiu Reghecamf, a vorbit despre relația nașilor ei și despre divorțul care a şocat showbiz-ul de la noi.

21 oct. 2021, 09:19
Ramona Lăzuran, fina cuplului Prodan-Reghecampf, vine cu informații-bombă despre divorţ. Ce averi aveau la începutul relației VIDEO

Ramona Lăzuran, fina cuplului Prodan-Reghecampf, vine cu informații-bombă despre divorţ. Ramona Lăzuran, fina cuplului Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecamf, a vorbit despre relația nașilor ei și despre divorțul care a şocat showbiz-ul de la noi.

Ramona Lăzuran, fina cuplului Prodan-Reghecampf, vine cu informații-bombă despre divorţ

„Îmi este atât de greu să privesc la episoadele astea care rulează de ceva vreme pe anumite posturi. Nici nu știu ce să spun, cum să pun problema, pentru că nu înțeleg, nu înțeleg ce se întâmplă. Trăiesc despărțirea lor pentru că sunt familia mea și o trăiesc poate mai greu ca despărțirea mea. Pentru mine am știut să mă pregătesc, am știut ce se întâmplă, am cunoscut amănunte și factori distructivi”, a spus Ramona Lăzuran la Exclusiv VIP de la Prima TV.

Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa. A recunoscut totul în direct!

„Eu îi cunosc pe acești oameni foarte bine, vorbesc cu ei, am vorbit cu ei, sunt parte din mine și familia mea, parte din copilul meu pentru că sunt părinți spirituali pentru Maya, fiica mea. Ei trăiau destul de modest, în ciuda faptului că doamna Ionela Prodan avea un statut și o avere impresionantă și atunci. Ei au plecat amândoi, însă nu de la aceste milioane de care vorbim acum că sunt de împărțit. Au pornit de la un salariu la FC Snagov, iar Anamaria Prodan de la un salariu de la o televiziune, care nu era atât de mare cum crede lumea.  Ei au muncit împreună și au crescut împreună. Însă, hai să nu mai aruncăm cu piatră pentru că Laurențiu Reghecampf nu este crescut de nimeni.  Eu nu cred că nașa mea, Anamaria Prodan, și-ar fi luat vreodată lângă ea un nimeni. Omul acesta s-a născut cineva, a muncit enorm. A plătit cu prețul copilăriei tot ce are și cine este”, a mai spus Ramona Lăzuran.

Ce au discutat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la telefon. „E adevărat că soțul meu m-a sunat!”

„Laurențiu este un om cu un suflet poate cât noi toți de aici. Câți suntem? Zece persoane! Deci nu există suflet mai mare și mai bun decât al lui Laurențiu Reghecampf. Este un familist convins, însă are o slăbiciune! Laurențiu îl vizitează și vorbește periodic cu Laurențiu jr, cu copilul, îl iubește foarte mult. Nu cred că ar putea cineva vreodată să-i schimbe sentimentul pentru copilul lui”, a încheiat Ramona Lăzuran.