Rareş Bogdan susţine că e în top 5 încredere la politicieni. „Ludovic Orban e puţin sub mine”

Rareş Bogdan, prim vicepreşedintele PNL, a declarat că se află în top 5 al încrederii în politicieni, iar Ludovic Orban, preşedintele PNL, este "puţin sub el".

RomaniaTV.net
26 iun. 2020, 19:15
Rareş Bogdan susţine că e în top 5 încredere la politicieni. „Ludovic Orban e puţin sub mine”

„Eu sunt în topul încrederii în România, pe sondajele de opinie necomandate de mine, că nu am bani să comand sondaje și nici n-am interes, că dacă aș avea poate aș găsi niște bani. Sunt în top 5 încredere la politicieni, asta-i deranjează foarte mult pe domnii (de la PSD, n.red.), pentru că în zona dreptei, imediat după președintele Iohannis sunt eu la încredere. Se tem de asta și de ce? Pentru că le este frică”, a spus Rareș Bogdan, vineri seară, la Digi24.

Întrebat cum se plasează preşedintele PNL în topul încrederii, Rareş Bogdan a spus că Ludovic Orban „este puțin sub mine, dar e foarte sus. Foarte sus! Dar puțin sub, pentru că e țintă la guvernare, doar de asta”.

„Dar a fost și înainte la fel. E țintă, e omul care încearcă să țină corabia, e normal să fie așa, sunt convins că după ce vor vedea efectele, dânsul va crește din nou și va fi… și acum e suficient de sus”, a mai precizat primvicepreședintele PNL, conform sursei citate.

Rareş Bogdan: „Este o perioadă când putem bate cu pumnul în masă”

Rareş Bogdan a explicat că două persoane au ieşit din pandemie cu o imagine mai bună decât cea cu care au intrat, deşi nu au fost la guvernare, ci se află doar în zona politicii. „Eu și Victor Ponta. Așa dau patru sondaje de opinie”

„Victor Ponta se poziționa tot timpul cu acel lighean în care adună voturi din ce cade de la guvernare. Eu, probabil pentru că la câteva teme m-am poziționat normal. Teama lor este că PNL are o strategie prin care să mă folosească în campania electorală după modelul Băsescu – vin la primărie. Pot să le spun extrem de clar, cum am repetat-o, nu candidez! Ca să mă lase în pace, pentru că vot continua. Știu exact ce vor să facă”, a mai spus Rareș Bogdan.

Rareş Bogdan, victima hackerilor pe pagina în engleză a Wikipedia. „A Romanian Pacalici” şi „Capu-la-listă”

„Problema lor numărul 1 este că, pe data de 15 august, Rareș Bogdan va candida la primărie, că de fapt Nicușor Dan e un iepuraș. Nu e așa, Nicușor Dan va fi primarul Bucureștiului. Va câștiga en fanfare campania. Deci nu există această strategie, eu nu candidez la primărie. Își concentrează atenția pe un om u care nu se bat în perioada următoare”, a menţionat Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan, atac violent la adresa ministrului maghiar de Externe: „Jigodia lui Viktor Orban”