Răzvan Simion și Daliana Răducan au dus relaţia la alt nivel. Cu cine au fost surprinși la masă FOTO

Relația dintre Răzvan Simion și Daliana Răducan este foarte serioasă. Cei doi au luat masa în oraş, alături de cei doi copii pe care "matinalul" îi are cu fosta soție, dar și iubitul fiicei sale.

16 sept. 2021, 20:01
Răzvan Simion și Daliana Răducan au dus relaţia la alt nivel. Cu cine au fost surprinși la masă FOTO

Răzvan Simion și Daliana Răducan au dus relaţia la alt nivel. „Matinalul” a postat o fotografie în care apare alături de iubita sa și cei doi copii pe care îi are, Ianca și Tudor. Nu a lipsit nici iubitul fiicei cunoscutului prezentator. Cei cinci au petrecut o seară liniștită la un restaurant din București.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au dus relaţia la alt nivel

„Serile noastre”, a scris Răzvan Simion pe fotografia postată pe Instagram. Este încă un semn că relația cu Lidia Buble este deja istorie. Acum fiecare are pe altcineva. Lidia Buble a postat recent pe rețelele de socializare poze din vacanța petrecută în Ibiza. După ce au văzut imaginile, fanii artistei au putut observa că un celebru actor de origine cubaneză îi lasă comentarii de apreciere artistei din România. Cel care a reacționat rapid cu mesaje de apreciere și like-uri la postările Lidiei Buble este Harlys Becerra, un celebru actor de origine cubaneză. De asemenea, cei doi au publicat fotografii din același loc pe rețelele de socializare. Astfel, fanii vedei au observat că Harlys Becerra o răsfaţă pe Lidia Buble, gătindu-i tot felul de preparate.

Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit. Imagini de la cununie şi ce a postat după aceea pe reţelele de socializare

Lidia Buble și Răzvan Simion au format timp de cinci ani anul dintre cele mai iubite și solide cupluri, iar atunci când toată lumea aștepta ca cei doi să facă anunțul nunții, a venit cel al despărțirii.