Reacţia lui Doru Gusman, după ce a aflat că Niculina Stoican îl dă în judecată: „Nu vreau să aude de ea”

Reacţia lui Doru Gusman, după ce a aflat că Niculina Stoican îl dă în judecată. Cei doi sunt la cuţite după ce fostul impresar al regretatului Petrică Mîţu Stoian a afirmat că artistul s-ar fi pensionat din cauza partenerei sale de scenă.

12 nov. 2021, 09:43
Reacţia lui Doru Gusman, după ce a aflat că Niculina Stoican îl dă în judecată: „Nu vreau să aude de ea”
Niculina Stoican şi Doru Gusman sunt la cuţite

Reacţia lui Doru Gusman, după ce a aflat că Niculina Stoican îl dă în judecată. Impresarul a povestit, de curând, că folcloristul se plângea că Niculina Stoican îi făcea zile fripte. Potrivit relatărilor acestuia, nu îl trata cu respectul pe care îl merita ca șefă a Ansamblului Maria Tănase din Craiova.

Reacţia lui Doru Gusman, după ce a aflat că Niculina Stoican îl dă în judecată

Vorbele au ajuns la urechile cântăreței de muzică populară, care s-a apărat şi a declarat că îl va da în judecată pe impresar pentru vorbele spuse. La rândul său, Doru Gusman a declarat că nu vrea să audă de Niculina Stoican şi să facă ce vrea, să rezolve totul în instanţă.

Nu vreau să aud nimic de ea. Să mă dea în judecată. Pentru ce să mă dea? Mă dă și gata. Rezolvăm în instanță„, ne-a declarat Doru Gusman.

Citeşte şi: Niculina Stoican izbucnește în lacrimi când citește ultima conversație cu Petrică Mîțu Stoian: „Tu nu ești la faza la care să trăiești din nume” VIDEO

Acuzaţiile aduse Niculinei Stoican

Impresarul lui Petrică Mîţu Stoian o atacă pe Niculina Stoican. Bărbatul susține că Niculina Stoican nu i-a fost atât de bună prietenă artistului, după cum susține ea, ba din contră, Petrica Mitu Stoian ar fi avut chiar numai cuvinte de grele în ultima vreme despre colega lui de breaslă.

A plecat foarte supărat (n.r. de la Ansamblul „Maria Tănase”).  Și a plecat din cauza ei, a Niculinei Stoican, pentru că îl teroriza, îl umilea. Mai exact, nu s-a dus la un spectacol sau nu știu eu ce nu a făcut și i-a făcut adresă la primărie, iar primăria i-a tăiat ziua și așa mai departe. Și a zis: “Nu mai suport”.  

S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui: ”Nu vreau să o mai văd”. Reproduc: „îi știu și dinții din gură și nu suport să mă umilească ea”.

 Știe toată lumea. Nu mi-a spus numai mie, știu cântăreții mari. (…) Și nu îl lasă acum nici mort, deci nici mort nu îl lasă în pace. Vrea să se răzbune, pe mine, în primul rând. De ce? E problema ei.

Și pe el. El a spus așa, și știe multă lume. „Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Maria Tănase”, Enceanu știe. L-a rugat pe Enceanu să ia un tablou, avea un tablou acolo, nu știu ce tabou avea și l-a rugat pe Enceanu să i-l aducă acasă. Cred că este ultimul lucru pe care l-ar fi dorit, să-l ducă la Maria Tănase. 

Eu nu am nicio putere, pentru că m-a amenințat soră-sa că dacă mai continui cu dusul acasă îl ia și îl înmormântează la Isverna. Nu știu dacă mă duc sau dacă nu mă duc în noaptea asta acolo. Durere, nu are nimeni o durere mai mare.

Era cel mai bun prieten. Era ca un tată pentru fetele mele. Plâng și una, și alta. Era un om extraordinar, un om care nu știa să zică „Nu” niciodată. Dacă voiai microfonul ăsta, zicea „Ia-l”. Și bunătatea asta nu i-a ajutat la nimic.„, a declarat Constantin Gusman.


loading...