Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei în Germania. Un hotel întreg, închiriat pentru haremul său

În plină pandemie de coronavirus, Regele Thailandei s-a izolat împreună cu 20 de femei din haremul său într-un hotel de lux din Germania pe care l-a închiriat în totalitate. Gestul monarhului a stârnit în rândul cetăţenilor thailandezi în condiţiile în care aproape 1.000 de oameni au fost contaminaţi cu COVID-19, boala infecţioasă provocată de noul coronavirus.

RomaniaTV.net
28 mart. 2020, 21:21
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei în Germania. Un hotel întreg, închiriat pentru haremul său

Regele Maha Vajiralongkorn al Thailandei (67 de ani) a plătit pentru fiecare cameră din Grand Hotel Sonnenbichl, un hotel de patru stele situat la poalele Alpilor. Unitatea de cazare, ce oferă o vedere panoramică spre zona montană acoperită cu zăpadă, a fost închiriată de monarhul thailandez pentru el, cele 20 de femei din haremul său şi pentru servitorii săi, conform t-online.de.

Cu toate că majoritatea hotelurilor din Germania s-au închis din cauza pandemiei de coronavirus, conducerea Grand Hotel Sonnenbichl a cerut şi a obţinut un permis special pentru a-l caza pe Regele din Thailanda şi pe oamenii care-l însoţesc.

De altfel, un reprezentant al Primăriei din Garmisch-Partenkirchen că „s-a făcut o excepţie pentru Grand Hotel Sonnenbichl, deoarece oaspeţii sunt un grup omogen, care nu interacţionează cu alte persoane”.

Regele Thailandei s-a căsătorit cu şefa echipei sale de securitate VIDEO

Moharhul din Thailanda ar fi trimis 119 servitori înapoi la Bangkok pe motiv că erau suspectaţi de coronavirus.

Deşi insultarea monarhiei din Thailanda se poate pedepsi cu până la 15 ani de închisoare, hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de rege?) a fost folosit de peste 1,2 milioane de ori în 24 de ore, notează Mediafax.

În prezent, Thailanda are 934 de cazuri confirmate de coronavirus, dintre care patru au fost fatale. 

Încă patru români au murit din cauza coronavirus. Bilanţul deceselor a urcat la 34. Cel mai tânăr pacient avea 43 de ani