Reghecampf, gest extrem în războiul cu Anamaria Prodan. Bebeto, fiul celor doi, prins la mijloc!

Laurențiu Reghecampf a reacționat ferm față de aparițiile fiului său, Laurențiu Reghecampf junior, cunoscut sub numele de Bebeto, în reality-show-ul mamei sale de la Antena Stars și în filmul "Complotul bonelor". Antrenorul ar fi recurs la o măsură extremă pentru a stopa aceste apariții, trimițând notificări către Antena TV Group.

25 mart. 2024, 18:07
Reghecampf, gest extrem în războiul cu Anamaria Prodan. Bebeto, fiul celor doi, prins la mijloc!
Reghecampf, gest extrem în războiul cu Anamaria Prodan. Bebeto, fiul celor doi, prins la mijloc!

Reghecampf, gest extrem în războiul cu Anamaria Prodan. Bebeto a fost implicat în diverse proiecte media recente, cum ar fi reality-show-ul „Prodanca. Punct și de la capăt” de la Antena Stars și filmul „Complotul bonelor”, în care a jucat alături de mama sa. Cu toate acestea, antrenorul nu ar fi privit cu ochi buni aceste apariții publice ale fiului său.

Citeşte şi: Ce i-a transmis Anamaria Prodan lui Luca Reghecampf, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, cu ocazia zilei de naștere. ”Băiatul meu de vis”

Surse apropiate de situație au dezvăluit pentru Click! că Reghecampf ar fi trimis notificări către Antena TV Group, exprimându-și nemulțumirea față de expunerea excesivă a fiului său în media, mai ales în contextul în care el și Anamaria Prodan se află în proces de divorț. Se pare că antrenorul a adoptat o atitudine fermă, comunicând rareori cu fiul său și intervenind doar atunci când este necesar, în special pentru a-l avertiza despre aparițiile sale în televiziune sau cinema: „Reghecampf nu și-a mai vizitat copilul pe care îl are cu Anamaria de aproape trei ani. Comunică foarte rar cu Bebeto, iar cel mic îl sună doar când tatăl lui îi face notificări pentru că apare în filme sau în reality-show. A trimis notificări prin avocați, în acest sens”.

Într-una dintre edițiile reality-show-ului de la Antena Stars, Bebeto a vorbit deschis despre dorul pe care îl simte față de tatăl său. În vârstă de 15 ani, băiatul a dezvăluit că își dorește să își vadă mai des tatăl, însă recunoaște că trebuie să meargă mai departe, indiferent de situație.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, mesajul care i-a pus pe gânduri pe fani: „Într-o zi ne vom întâlni”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care au fost într-o relație timp de 16 ani, sunt în plin proces de divorţ. În noiembrie 2022, instanța a decis că antrenorul trebuie să achite o pensie alimentară lunară pentru fiul lor, Bebeto, în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale, respectiv 1.600 euro.