Relaţii intime la mănăstire! Un călugar din Cluj a lăsat gravidă o enoriaşă

Totul s-a intamplat la Manastirea Rasca Transilvana. O femeie de aproximativ 30 de ani a ramas gravida cu un calugar. Dupa ce s-a aflat ca tanara este gravida cu el, calugarul si-a luat "concediu". Staretul manastririi sustine ca respectivul nu mai e in manastire si nici nu a vrut sa comenteze incidentul.

30 mai 2017, 07:22
Relaţii intime la mănăstire! Un călugar din Cluj a lăsat gravidă o enoriaşă

Tanara ramasa gravida se numeste Mihaela si venea foarte des la Manastirea Rasca Transilvana, unde era duhovnicul ei. Problema e ca cei doi au ajuns sa intretina relatii intime, iar acum tanara asteapta un copil.

Luat la intrebari, parintele Teofan a recunoscut ca ar fi intretinut relatii sexuale cu Mihaela si ca ar fi lasat-o insarcinata pe aceasta.

Citeşte şi Exorcistul de la Tanacu s-a izolat de lume. Ce mai face acum călugărul Daniel Corogeanu

Imediat, calugarul Teofan a fost chemat la Arhiepiscopia Clujului si a dat explicatii. Dupa acest episod, parintele a fost retras din altar si pus in strana, langa diaconi.

Citeste si: „Doamna a inceput sa-i injure. De sfinti. De boala. De dumnezei. De mama.” Varianta politistilor in cazul biciclistei amendate

La ceva timp dupa asta, spun oamenii din Calata, calugarul s-ar fi mutat de la manastire acasa la iubita care ii va darui un copil. Potrivit celor care l-au vazut in ultimele zile, Teofan si-ar fi dat barba jos si s-a facut „barbat de casa”, scrie actualmm.ro.