REZULTATE TITULARIZARE: La Arad, o notă de 1 şi alta de 10, doar 190 de candidaţi au promoat examenul

Un singur cadru didactic a reușit să obțină media (între proba scrisă și inspecția specială) maximă în județul Arad, alții 35 reușind să obțină medii între 9.02 și 9.88. Din totalul de 459 de candidați înscriși, doar 341 au reușit să aibă medii mai mari de 5. Peste o sută dintre cei care au mediile mai mari de 5 nu vor putea fi, însă, angajați pe o perioadă nedeterminată, pentru că au medii mai mici de șapte. 

17 iul. 2018, 14:28
REZULTATE TITULARIZARE: La Arad, o notă de 1 şi alta de 10, doar 190 de candidaţi au promoat examenul

La proba scrisă, desfășurată pe 11 iulie, aproape 190 de cadre didactice au obținut note mai mari de șapte, în timp ce peste 150 au avut medii între 5 și 6.99. Totodată, în jur de o sută de candidați au avut la proba scrisă note între 1 și 4,99. Cea mai mică a obținut-o un profesor de Educație Fizică și Sport, care și-a scris, probabil, doar numele pe foaia de examen, lucrarea fiindu-i notată cu 1. Alți zece candidați s-au ales cu lucrările scrise anulate, din diferite motive.

La catedră cu nota 5

Pentru a deveni titularii unui post în învățământ, candidații trebuie să obțină cel puțin media șapte între nota la examenul scris și nota la inspecție sau probă specială. Pentru a avea dreptul să predea, însă, aceștia au nevoie doar de media cinci. Rezultatele publicate marți, 17 iulie, de către Ministerul Educației Naționale, sunt provizorii. Candidații pot depune contestații până pe 18 iulie, urmând ca rezultatele finale să fie publicate pe data de 24 a aceleiași luni.

DOWNLOAD Rezultatele la titularizare