Robin Williams, ULTIMA FOTOGRAFIE înainte de SINUCIDERE. Uite cine era alături de îndrăgitul actor

Robin Williams şi-a pus capăt zilelor, la vârsta de 63 de ani. Îndrăgitul actor de comedie a plecat dintre noi fulgerător, după ce în ultima perioadă suferise, spun apropiaţii, de o depresie accentuată. În ultima sa fotografie înainte de sinucidere apare zâmbind, dar privirea îi pare totuşi pierdută.
Romania TV
13 aug. 2014, 09:46
Robin Williams, ULTIMA FOTOGRAFIE înainte de SINUCIDERE. Uite cine era alături de îndrăgitul actor

Robin Williams împlinise 63 de ani pe 21 iulie şi nimic nu părea să anunţe cele petrecute pe 11 august. Actorul şi-a pus capăt zilelor spânzurându-se cu o curea în dormitorul locuinţei sale. Aparent, el încercase şi să-şi taie venele, dar nu ar fi avut suficientă putere, întrucât tăieturile de la încheietura mâinii stângi erau superficiale.

Robin Williams suferea de o depresie accentuată, în ciuda faptului că avea în continuare un succes uriaş, o avere considerabilă şi o familie frumoasă. Puţini au înţeles motivele care l-ar fi putut împinge spre suicid, însă în ciuda vieţii pline de umor se pare că se ascundea o adevărată dramă. Dramă care poate fi doar întrezărită, dar nu şi înţeleasă, din privirea pierdută care însoţeşte zâmbetul cea mai recentă fotografie dinaintea sinuciderii. În imaginea postată pe Instagram, Robin Williams apare alături de maimuţica Crystal, „colega” sa de platou în „Night at the Museum 3”.

„La mulţi ani mie! O vizită de la una dintre doamnele mele preferate, Crystal”, a scris Robin Williams alături de ceea ce avea să fie ultima sa fotografie.

Primele informaţii oficiale din ancheta poliţiei

ROBIN WILLIAMS A MURIT după ce s-a spânzurat cu o curea. În urma investigaţiilor, autorităţile au oferit presei primele informaţii. Trupul neînsufleţit a fost găsit în locuinţa sa din Tiburon, California, iar vestea a şocat întreaga lume, mai ales că prima variantă este aceea că îndrăgitul actor de comedie a ales un mod dramatic de a părăsi lumea, punându-şi capăt zilelor.

Robin Williams a murit prin ASFIXIERE, au spus legiştii. Potrivit autorităţilor, el a fost găsit în propriul dormitor, îmbrăcat, într-o poziţie de „şezând” cu o curea în jurul gâtului. Unul dintre capetele curelei era atârnat de uşa unui dulap. Actorul a fost găsit chiar de asistenta sa personală, care a fost obligată să spargă uşa dormitorului după ce actorul nu a răspuns atunci când a fost strigat. Ulterior, aceasta a apelat poliţia. Mai mult, investigatorii au găsit câteva tăieturi superficiale pe încheietura stângă a mâinii decedatului, alături de un cuţit de buzunar aflat în apropierea cadavrului. De asemenea, încă nu s-a găsit un bilet de rămas bun. În acelaşi timp, urmează să fie eliberat un raport toxicologic în câteva săptămâni, potrivit USA Today.

Robin Williams, CLOVNUL trist de la Hollywood

Poliţia a fost anunţată la ora locală 11.55 a.m., luni, privind faptul că un bărbat a fost găsit inconştient în locuinţa din Tiburon. Decesul a fost pronunţat la ora locală 12.02. Ultima oară fusese văzut în viaţă pe 10 august, la ora 10.p.m.

EMOŢIONANT: Ultima fotografie postată de Robin Williams pe Instagram

Decesul lui Robin Williams a fost confirmat de familie, care a cerut discreţie, respectarea vieţii private şi şi-a exprimat speranţa că în perioada următoare nu se va pune atât de mult accent pe moartea actorului, ci pe felul în care a trăit şi şi-a făcut meseria.

Soţia lui ROBIN WILLIAMS: „Inima mi-e frântă”

Există informaţii care spun că Robin Williams suferea de depresie şi că era dependent de alcool şi de droguri. La sfârşitul anilor 1970 şi începutul anilor 1980 el a fost dependent de cocaină, dar a reuşit să scape de această problemă.

ROBIN WILLIAMS A MURIT. Încă trei filme cu îndrăgitul actor urmează să apară. Vezi când vor fi lansate

Robin Williams a murit. Nadia Comăneci îi ura „La mulţi ani!” în urmă cu câteva săptămâni

Barack Obama, mesaj EMOŢIONANT după moartea lui Robin Williams

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Ce trebuie să faci dacă vrei să-ți crească roșiile mari și gustoase. Acesta e metoda corectă de îngrijire, recomandată de grădinarii cu experiență
Capital.ro
Legea pe care o așteaptă TOATĂ ROMÂNIA. E la un pas de marele vot din Parlament
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Anunțul momentul pentru badantele care au lucrat în Italia! Cum pot ieși mai repede la pensie
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Tavi Colen și Alin Oprea, scandal fără sfârșit. Vorbe grele aruncate de cei doi
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
O NOUĂ REGULĂ a fost decisă în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'