Rocsana Marcu se MĂRITĂ. Iată ce ROCHIE de MIREASĂ şi-a ales. FOTO

Rocsana Marcu, pe cât de deschisă este la locul de muncă, pe atât de secretoasă este în viaţa de zi cu zi. Cu toate că a fost întrebată de nenumărate ori dacă are o nouă relaţie sau dacă îşi va mai dori să îmbrace rochia de mireasă, colega lui Răzvan Botezatu de la Star Matinal a spus mereu că totul se va afla la timpul lor. Din ultimele investigaţii ale paparazzii-lor de la SpyNews, se pare că prezentatoarea TV s-a cam dat de gol.

RomaniaTV.net
06 apr. 2015, 09:41

Rocsana Marcu se pregăteşte de nuntă, deşi mai nimeni nu ştie detalii despre acest subiect. Recent, paparazzi au surprins-o pe blonda celui mai vesel matinal TV că după muncă s-a dus la o sesiune de shopping.

Poate că nu ar fi nimic inedit acest lucru, dacă Rocsana Marcu nu s-ar fi dus la un magazin cu rochii de mireasă. Acolo, vedeta a probat câteva modele de rochii de mireasă, iar la una dintre ele şi-a pus şi voalul. Deşi Rocsana Marcu era vizibil copleşită de emoţii, acesta a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, ba chiar a vrut neapărat să îşi facă şi câteva fotografii cu telefonul mobil.

Citeşte şi  Rocsana Marcu a izbucnit în plâns, în direct. Ce a mişcat-o atât de tare pe prezentatoarea TV