România TV a dat primele trei cele mai urmărite talk show-uri în septembrie

Emisiunile de dezbatere, de la România TV, continuă să crească în audiențe și în prima lună de toamnă. Creșterile ar putea fi puse pe seama mediatizării cazului Caracal și în septembrie, dar și pe tragedia din Dâmbovița, potrivit unei analize realizate de Pagina de Media. 

RomaniaTV.net
02 oct. 2019, 12:46
România TV a dat primele trei cele mai urmărite talk show-uri în septembrie

România TV a câștigat detașat lupta în audiențe în toată țara și la orașe, la talk-show-uri, pe naţional. Pe ambele targeturi, a dat primele trei cele mai urmărite emisiuni de dezbatere: România Exclusiv, Punctul Culminant și România la raport, potrivit analizei realizate de Pagina de Media.

România Exclusiv a înregistrat o creștere de aproximativ 200.000 de privitori față de luna august. Astfel, talk show-ul s-a apropiat de un milion de privitori, în medie.

Punctul Culminant și România la raport, de pe locurile doi și trei, nu au avut creșteri, dar și-au menținut cifrele pe care le aveau în august.

În mediul urban, primele trei clasate au fost aceleași ca în topul național: România Exclusiv, Punctul Culminant și România la raport. România Exclusiv și-a menținut trendul crescător și la orașe. A crescut la aproximativ jumătate de milion în medie, de la aproximativ 400.000 în august.

Pe COMERCIAL, România TV a pierdut primul loc în faţa DIGI Sport 1. Liderul clasamentului pe segmentul comercial a fost emisiunea Euro Fotbal Avanpremiera, de la Digi Sport 1, cu o medie de aproximativ 90.000 de telespecatori.

Pe locul al doilea s-a clasat România Exclusiv, de la România TV, urmată de Punctul culminant și România la raport.