ROMÂNII AU TALENT 20 MARTIE LIVE. Tensiune de nedescris la masa juriului. A izbucnit în lacrimi

ROMÂNII AU TALENT 2015. Vineri, 20 martie, a doua ediţie a show-ului de talente de la Pro TV prezintă momente pline de emoţie, care vor au făcut juriul să rămână cu gura căscată la preselecţii. Magie, balet, acrobaţie, muzică şi dans vor fi din nou ingredientele cu care aspiranţii la trofeu au încercat să cucerească juriul.

RomaniaTV.net
20 mart. 2015, 11:43
ROMÂNII AU TALENT 20 MARTIE LIVE. Tensiune de nedescris la masa juriului. A izbucnit în lacrimi

ROMÂNII AU TALENT 2015 a început cu un mega scandal iscat în jurul Mihaelei Rădulescu, fără îndoială cel mai controversat membru al juriului după ce a făcut grasă o concurentă de 16 ani, fostă gimnastă. Vedeta TV, împreună cu colegii săi de juriu, Andra, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, şi cu prezentatorii Smiley şi Pavel Bartoş vin cu o nouă ediţie spectaculoasă, vineri seară, la ora 20.30.

ROMÂNII AU TALENT. Ce spune Andra despre COMPORTAMENTUL Mihaelei Rădulescu din emisiune

La ROMÂNII AU TALENT 20 MARTIE vom vedea cum un jurat nu isi mai poate stapani emotiile si izbucneste in lacrimi in momentul in care unul dintre concurenti isi va etala talentul pe scena, dar si momente incredibile de magie, balet sau acrobatie.

ROMÂNII AU TALENT. Dans senzual în FĂINĂ cu Mihaela Rădulescu şi o rusoaică focoasă VIDEO

Tot in editia de vineri Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis pot urma exemplul Andrei si pot trimite un concurent direct in semifinala cu ajutorul golden buzz-ului.

ROMANII AU TALENT. Cine este PRIMUL CONCURENT calificat în semifinală VIDEO

Nu in ultimul rand, Smiley si Pavel Bartos vor fi inspirati de un numar plin de risc si adrenalina al unui concurent, ceea ce ii va face sa sfideze in culise moartea, in stilul lor caracteristic, plin de umor.

Mihaela Rădulescu, despre valul de critici de după prima ediţie Românii au talent. „Mă doare…”

ROMÂNII AU TALENT 2015 pune la bătaie marele premiu de 120.000 de euro si unul pentru originalitate in valoare de 10.000 de euro.

CITEŞTE ŞI:

ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu a SĂRUTAT pe gură un concurent VIDEO

ROMÂNII AU TALENT 2015. Andra şi Mihaela Rădulescu, SFIDATE de două concurente: „Sunteţi două golance”

ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu, DESFIINŢATĂ după prima ediţie: „Ruşine! Eşti penibilă!”