Românii au talent 26 februarie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Liliya Turkeieva, număr spectaculos de acrobaţie

Românii au talent 26 februarie 2021. Liliya Turkeieva se numeşte fetiţa care a lăsat juriul şi publicul cu gura deschisă, după ce şi-a început numărul spectaculos de acrobaţie. Mometul ei a fost apreciat şi aplaudat de toată lumea.

26 feb. 2021, 16:41

Românii au talent 26 februarie 2021. Liliya Turkeieva s-a născut în Germania, într-o familie de artiști de circ. A crescut practic pe scenă și, văzându-i pe artiști performând, și-a dorit să aibă și ea o carieră în domeniul acesta.

Citeşte şi: Radu Palaniţă, în doliu. Câştigătorul sezonului 10 Românii au talent: „Ziua de mâine nu ne este promisă”

Românii au talent 26 februarie 2021. Liliya Turkeieva, număr spectaculos de acrobaţie

Liliya a venit la Românii au talent alături de părinții ei și a prezentat un număr spectaculos de acrobație, pe durata căruia a dat dovadă de forță și foarte multă determinare. Momentul ei a fost aplaudat la scenă deschisă, iar jurații au fost impresionați de abilitățile sale, dar și de munca pe care o depune pentru a ajunge la o astfel de performanță, la o vârstă atât de fragedă.

Vizibil încântată de laudele primite din partea juraților, micuța Liliya nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a început să plângă. Diseară, de la 20:30, pe Pro TV, veţi afla întreaga ei poveste.

Gim, tânărul de la casa de copii, a primit al patrulea Golden Buzz

Gim a făcut spectacol la Românii au talent, impresionând o ţară întreagă. Tânărul care a crescut la casa de copii a primit al patrulea Golden Buzz, oferit de actorul Florin Călinescu.

Gim a venit la Românii au Talent cu o piesă de rapp, compoziție proprie, care l-a trimis direct în seminifnală. Tânărul are 20 de ani și vine din Timișoara. Ca să îți câștige existența, băiatul muncește în construcții.

Prima mea amintire e când l-au înfiat pe fratele meu. Noi am ajuns amândoi la același cămin, orfelinat și el a fost înfiat de când era mic. Atunci s-au rupt legăturile, știam că nu o să mai vină să mă viziteze. Nimeni nu se mai întoarce o dată unde e rău. Eu am stat la orfelinat până la 12 ani, oficial, după care am plecat.

 Am stat trei ani în stradă, sub niște țevi în timpul iernii, nu simțeam frigul. Când îmi era foame, făcea Dumnezeu cumva să am, să primesc fără să cer. Mai munceam la negru, nu aveam buletin, construcții, munceam cu ziua. M-a păzit Dumnezeu, nimeni altcineva. M-a protejat bine că alții sunt mult mai rău”, a povestit Gim la Pro TV.