Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu, implicați într-un accident rutier. Logodnicul Ramonei Olaru era la volan!

Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu au fost implicați într-un accident rutier în timp ce se întorceau de la filmările emisiunii lui Nea Marin. La volan se afla logodnicul Ramonei Olaru, însă vina i-a aparținut unui alt șofer, care vorbea la telefon!

01 sept. 2022, 17:14
Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu, implicați într-un accident rutier. Logodnicul Ramonei Olaru era la volan!
Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu, implicați într-un accident rutier

Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu, implicați într-un accident rutier. Cătălin Cazacu a făcut o dezvăluire incredibilă în ediția de joi, 1 septembrie 2022, a emisiunii Showbiz Report, difuzată la Antena Stars. Acesta a declarat că, în urmă cu două săptămâni, în timp ce se întorcea de la filmările emisiunii lui Nea Mărin, a fost implicat într-un accident rutier. „Am făcut accident întorcându-ne de la Nea Marin cu Paula Chirilă și cu Romică Țociu în mașină”, a spus Cătălin Cazacu.

Mircea Badea, accident miercuri seară, în drum spre emisiune: „A intrat în mine!”

Romică Țociu a oferit mai multe informații despre cele întâmplate pentru Fanatik. „A intrat unul în spatele nostru. Neatent, vorbea la telefon și, când să depășim, a intrat în noi. Nu a avut nimeni nimic, am avut noroc că am avut toți centuri. Ăla și-a recunoscut vina și după aia am plecat către casă”, a declarat Romică Ţociu.

Cătălin Cazacu deține o mașină masivă, astfel că nici unul dintre cei trei nu a fost rănit grav, ci doar s-au îndoit ușile din spate: „A intrat în spate, iar Cazacu are mașină din aia mare, are Van din ăla, Mercedes. I-a îndoit doar ușile din spate, a intrat ceva. Vorbea la telefon, pentru că l-am depășit, pentru că mergea haotic, și, când ne-am uitat toți, dădea mesaje prin telefon sau vorbea. Același lucru l-a făcut și când ne-am prins din urmă”, a mai adăugat Romică Țociu.

Fiul Ozanei Barabancea, implicat într-un accident de motocicletă: „Bandajat 70% din corp”

„Nu a fost nimic fenomenal, a fost o sperietură. A trecut repede. E o fire foarte mișto, s-a încărcat repede, nu s-a enervat. Bine, ăla ar fi trebuit călcat în picioare, că poate era un copil. Ferească Dumnezeu! Să vorbești și să dai mesaje pe telefon în timp ce mergi cu mașina e un act de inconștiență. După aia a fost totul în regulă. Am ajuns cu bine acasă. Noroc că a turtit ușile și nu au ajuns până la roțile din spate să nu mai fi putut pleca”, a declarat Romică Țociu.