Roxana Blenche a postat primele imagini cu fetiţa ei. Cu cine seamănă micuţa Olivia

Roxana Blenche a postat primele imagini cu fetiţa ei. La doar o lună după ce a devenit mamică pentru prima dată, fosta concurentă de la Chefi la cuţite a publicat prima imagine cu chipul fiicei sale. Vedeta s-a fotografiat alături de soțul ei și de micuța Olivia într-un portret de familie adorabil.

04 mai 2023, 18:01
Roxana Blenche a postat primele imagini cu fetiţa ei. Cu cine seamănă micuţa Olivia
Roxana Blenche a postat primele imagini cu fetiţa ei

Roxana Blenche a postat primele imagini cu fetiţa ei. La finalul lunii martie, chef-ul a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. De atunci, trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Mai mult, aceasta a pus și bazele unei comunități online, acolo unde îi ține la curent pe urmăritorii săi cu tot ce este nou în viața ei de mămică.

Citeşte şi: Bogdan Mocanu a mers la „Chefi la cuțite”. Manelistul a vorbit despre boala care nu îi dă pace de la 9 ani

Roxana Blenche a postat primele imagini cu fetiţa ei

Gazda emisiunii Hello Chef a împărtășit și cu urmăritorii săi din mediul online prima fotografie cu chipul micuței, alături de un mesaj emoționant. Roxana Blenche a vrut să le facă o surpriză prietenilor virtuali, care îi sunt mereu aproape.

Bună doamnelor! În seara asta vă fac un cadou înainte de 1 mai, prima poză de familie! Vă doresc o mini-vacanță superbă. Love my Family!”, a scris Roxana Blenche, pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, aceasta a revenit cu postarea și pe rețelele sociale, unde, de asemenea familia lor și micuța Olivia a primit o mulțime de complimente. „Doamne cat sunteti de prefecți adorabili totii trei/ Doamne, cât este de mică și frumoasă/ Felicitări,sa va trăiască și să vă bucure!” sunt câteva dinte fotografiile primite de aceștia.

Roxana Blenche s-a măritat

Roxana Blenche s-a măritat cu alesul inimii ei, Cătălin Gabriel Bucur pe numele lui! La cununia civilă, chef Roxana a strălucit, stârnind admiraţia celor din jur. Ţinuta pe care a adoptat-o în cea mai importantă zi din viaţa ei a fost suficient de elegantă, totodată suficient de simplă cât să-i pună în evidenţă atuurile fizice.

Roxana a purtat o rochie lungă neagră şi un sacou albastru. Iar dacă la această ţinută ne-am fi aşteptat să poarte o pereche de pantofi eleganţi, ei, bine, nici pe departe nu a fost aşa. Chef Roxana a optat pentru o pereche comodă de bocanci.