Ruby s-a testat pentru coronavirus, după ce a avut simptome timp de trei săptămâni. Artista a făcut rezultatul public VIDEO

Ruby le-a mărturisit fanilor că se simte rău și a făcut testul pentru coronavirus. Cântăreața a prezentat rezultatul testului într-un episod pe Youtube, iar momentul a fost unul extrem de tensionat pentru toate persoanele care au fost prezente.

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 09:21

Ruby se confrunta de mai bine de trei săptămâni cu tuse, iar cântăreața s-a gândit la ce este mai rău. Prin urmare, a cumpărat un test pentru coronavirus și s-a testat singură, acasă.  Alături i-a fost Alex, bunul său prieten care îi este și PR, iar momentul în care a aflat că nu este pozitivă pentru noul coronavirus a fost unul ca în filme.

Citește și: În plină pandemie de coronavirus, Ruby „a plecat în vacanţă”: „Vă invit pe insula mea din sufragerie”

”Ca să fiu sigură că este o simplă răceala, nu este nimic mai mult, am luat testul pentru coronavirus. Am luat pentru siguranța celor din jur, eu așa mă simt destul de puternică.

Momentul în care i-a dat vestea PR-ului său a fost unul extrem de tensionat, căci Alex, cel care se ocupă de concertele lui Ruby, a stat cu sufletul la gură pentru a afla dacă artista este sau nu în pericol.
 
După un scurt timp, artista a aflat că este negativă la coronavirus, ceea ce înseamnă că este doar răcită. Aflarea veștii a bucurat-o extrem de mult pe cântăreață, care putea răspândi virusul la mai multe persoane din industria muzicală.

loading...