Rudel Obreja, noi imagini cutremurătoare. Fostul preşedinte al FR Box a poftit la celebrii mici de la Obor

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul Gala Bute, dar la câteva luni după sentinţa din aprilie 2022, fostul pugilist a descoperit că suferă de o formă foarte agresivă de cancer şi a reuşit, prin demersuri legale, să obţină eliberarea temporară, pentru a putea urma tratamentul necesar.

19 ian. 2023, 14:21
Rudel Obreja, noi imagini cutremurătoare. Fostul preşedinte al FR Box a poftit la celebrii mici de la Obor

Rudel Obreja a apărut de foarte puţine ori în public de când a fost eliberat provizoriu, fiind vizibil slăbit de tratamentul agresiv necesar pentru a învinge cancerul, dar cu toate acestea, probabil pentru a profita de vremea însorită din capitală, fostul pugilist a fost văzut la Terasa Obor, faimoasă pentru unii dintre cei mai buni mici din România.

Rudel Obreja merge în Turcia pentru o a doua opinie, după ce a aflat că în România nu poate fi operat de cancer, iar tratamentul nu a dat rezultatele aşteptate
Fostul preşedinte al FR Box este însoţit de soţia sa, care nu se desparte nicio secundă de el, ajutându-l şi îngrijindu-l cu fiecare ocazie.

Fostul sportiv apelează la soția lui când nu vrea să fie văzut, dar și pentru că nu poate sta, cel mai probabil, la cozile lungi, deja cunoscute, din Piața Obor. Paparazzii SpyNews l-au surprins în mașină cu soția, el fiind pe bancheta din spate, în timp ce ea era la volan. Cei doi au oprit lângă piață, iar partenera fostului pugilist a fost cea care s-a dus să cumpere micii renumiți pentru Rudel.

Cu micii la pachet, soția lui Rudel Obreja s-a întors la mașină. Fostul pugilist nu a stat prea mult pe gânduri, astfel că nu a mai așteptat până acasă pentru a-și satisface pofta, ci a mâncat chiar în mașină, pe bancheta din spate.

După ce a terminat de mâncat, Obreja și partenera lui de viață și-au continuat drumul, iar odată ajunși la destinație, fostul sportiv a ieșit din mașină. Acesta este schimbat vizibil din punct de vedere fizic.

Citeşte şi: Dani Mocanu, îndrăgostit de iubita unui alt manelist: „Este cea mai frumoasă soție din România. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”