S-a aflat! Câţi bani avea Gigi Becali la Revoluţia din 1989

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogaţi români, dar asta nu s-a întâmplat peste noapte. Actualul patron al celor de la FCSB a început să facă bani încă din tinerețe.

RomaniaTV.net
30 iul. 2020, 04:36
S-a aflat! Câţi bani avea Gigi Becali la Revoluţia din 1989

Gigi Becali a devenit un apropiat al echipei de fotbal Steaua, profitând de prietenia cu Gică Hagi. A început să le vândă steliștilor aflați în cantonament brânză, lapte şi iaurt de oaie. Dezvăluirea a fost făcută chiar de fosta glorie a Stelei, Gabi Balint.

Tot înainte de Revoluție, Gigi Becali a început o altă afacere, dezvăluită de un apropiat:  „Cumpara un manunchi de bilete, apoi se aşeza în faţa cinematografelor Patria şi Scala şi agăţa clienţi care să i le cumpere. Era prin ’83 şi, chiar şi-atunci, era îmbrăcat la patru ace!”.

Alina Vidican nu mai vrea să audă de naşul Gigi Becali. Gestul pe care nu a putut să i-l ierte NICIODATĂ

Revoluţia din 1989 l-a prins pe Gigi Becali cu o grămadă de bani: trei milioane de lei! Imediat, s-a lansat în afaceri: aducea cu camioanele blugi din Turcia și vindea en gros. Din banii strânși în acest fel şi-a luat şi prima sa maşina de care era tare mândru. După ceva timp, Gigi Becali avea să devină „latifundiarul din Pipera”. Unul după altut, terenurile din zonă deveneau ale sale, dar adevăratul tun l-a dat după schimbul terenurilor cu Armata care i-a adus o avere fabuloasă. Se întâmpla în 1996.

Gigi Becali, lucruri neştiute din biografia lui. Ce meserie a avut, de fapt, patronul FCSB

În 2003 a început epoca lui Gigi Becali la Steaua. Între timp a pierdut numele, marca şi palmaresul, iar echipa se cheamă FCSB. Totuşi, afacerea este profitabilă: şi-a scos deja banii investiţi şi poate face un profit uriaş de zeci de milioane de euro doar din vânzările actualelor vedete ale echipei, Dennis Man, Florinel Coman, Olimpi Moruţan şi Florin Tănase.