S-a aflat cel mai mare secret al Cristinei Ţopescu. A pierdut o fetiţă: „O numise Eva Maria. A fost cel mai mare şoc din viaţa ei”

Noi detalii ies la iveală despre regretata Cristina Țopescu, care s-a stins din viață în urmă cu mai bine de o lună, însă a fost găsită decedată în casă, după aproximativ trei săptămâni. Una dintre cele mai bune prietene, Andreea Berecleanu, a făcut dezvăluiri despre jurnalistă.

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 07:17
S-a aflat cel mai mare secret al Cristinei Ţopescu. A pierdut o fetiţă: „O numise Eva Maria. A fost cel mai mare şoc din viaţa ei”

Andreea a mărturisit că prietena și colega ei de breaslă, Cristina Țopescu își dorea foarte tare un copil. În urmă cu câțiva ani, a avut grijă de o fetiță, de la un orfelinat, pe care voia să o și înfieze, însă a pierdut-o, pentru că a fost dată altcuiva.

Asta a marcat-o extrem de mult pe jurnalistă. „Este foarte important ca oamenii să știe că era un om de o discreție fantastică, de un bun simț copleșitor, modest, dar în același timp extrem de complex. Un om cu care nu te plictiseai, cu care puteai să vorbești trei zile și trei nopți neîntrerupt, sensibil, cu o latură de copil, dar în același timp puternic și independent.

Chiar și independența financiară pe care a avut-o pe termen lung dovedește latura ei puternică. Era un amestec de hipersensibilitate, forță, spirit justițiar și compasiune pentru ființele neajutorate. Indiferent că erau animale, copii sau bătrâni.

Au fost mulți bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar și de un copil. O numise Eva Maria și era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul și își dorea să o înfieze. Însă a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Elle.ro.

Citește și: Cum arată acum fratele cel mic al Cristinei Ţopescu. Sebastian are 21 de ani şi studiază la 2 facultăţi

Avea foarte multe planuri de viitor

Cristina Țopescu a murit și nu a mai apucat să își vadă visul cu ochii, acela de a înființa o grădiniță și să fie profesoară. Asta pentru că iubea foarte mult copii. „Voia să facă o grădiniță. Își dorea să fie una dintre profesoare, fiindcă iubea copiii. Avea foarte multe lucruri de care să se simtă legată„, a mai dezvăluit jurnalista.

Citește și: „Scrisoarea” căţeilor către Cristina Ţopescu: „Pupă-i din partea noastră pe Fix, Codiţă, Catifea, Speri, Bibi, Lizuca, Ţiţi, Tati”

Andreea și Cristina erau extrem de apropiate, fiica lui Cristian Țopescu avea camera ei în casa prezentatoarei de la Observator. Mergeau împreună în vacanțe, ba chiar făcea parte din familia Berecleanu.

Venea cu noi în concedii. Avea camera ei la noi acasă. Ne vizita des. Era o mare bucurie să ne petrecem timpul împreună. Era cumva, pe lângă prietena noastră, al treilea copil. În preajma mea, se simțea alintată și protejată. Iar eu eram fericită de acest lucru„, spune Andreea despre cea care i-a fost prietenă.

Citește și: Ştefan Bănică Jr, un ultim gest de dragoste pentru Cristina Ţopescu. Ce i-a adus jurnalistei