S-a aflat cine pleacă acasă în această seară de la Survivor România. Încă un concurent din tribul Faimoșilor părăsește emisiunea

Surpirză colosală la Survivor România. Unul dintre cei mai apreciați concurenți din tabăra Faimoșilor va părăsi competiția marți seară.

28 mart. 2023, 13:02
S-a aflat cine pleacă acasă în această seară de la Survivor România. Încă un concurent din tribul Faimoșilor părăsește emisiunea
Încă un Faimos părăsește Survivor România

Decizie șocantă la Survivor România. În urma rezultatelor la votul general, combinat cu nominalizarea din cadrul consiliului de eliminare, unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Faimoși va pleca acasă. Este vorba despre Mihai Zmărăndescu.

Acesta a fost nominalizat de Ștfeania Stănilă, purtătoarea de colan de imunitate personală la feminin. În cadrul ediției de marți, încă trei Faimoși vor di propuși spre a pleca acasă. Așadar, Remus Boroiu va fi nominalizat de Ionuț Iftimoaie, purtător de colan de imunitate la masculin, și Carmen Grebenișan, după ce a primit votul colectiv al echipei Faimoșilor.

Citește și: De ce a refuzat Mihai Trăistariu să participe la Survivor România: „Nu-mi place să-mi fac dușmani doar de dragul ratingului”

„Pentru unul dintre cei 3, Survivor România se oprește în acest consiliu. Pentru unul din cei 3, Carmen, Remus și Mihai, momentul unificării nu mai există decât de acasă, din galeria eroilor Survivor România. Iar acest concurent este Mihai Zmărădescu. Pentru tine, Survivor se oprește în această seară”, va spune Daniel Pavel, în cadrul consiliului de eliminare.

Citește și: Eliminare șoc la Survivor România 2023. Nimeni nu se aștepta ca acest concurent să plece acasă

„Foarte bine, ce pot să zic. Eu plec dintre acești șerpi. Mulțumesc, Războinici, ați fost mai oameni decât oamenii din echipa asta. Odată ce am ales să fiu tată, cred că am dat dovadă de suficientă maturitate. Aici am observat că mulți aleargă după premiul cel mare și o să realizeze că poți să ai toți banii din lume, dar coloana vertebrală rămâne cea mai importantă”, va spune Mihai Zmărăndescu, potrivit click.ro.

Zmărăndescu, dezamăgit de coechipierii săi, va părăsi competiția fără să mai facă salutul Faimoșilor cu colegii lui.