S-a culcat cu 140 de bărbaţi din 30 de ţări şi le-a făcut fişe

Are 53 de ani, este din Dublin şi se mândreşte cu faptul că a avut relaţii sexuale cu 140 de bărbaţi, din 30 de ţări.

RomaniaTV.net
11 mart. 2015, 11:28
S-a culcat cu 140 de bărbaţi din 30 de ţări şi le-a făcut fişe

Sandy Nardo şi-a pierdut virginitatea la 19 ani şi spune despre ea că este dependentă de sex. Primul său partener a fost un muzician italian, pe care l-a cunoscut pe când făcea autostopul în Milano, Italia. Femeia spune că le-a încercat pe toate în materie de sex, inclusiv menage-ul a trois, şi a fost căsătorită.

 
Încă de la prima experienţă sexuală, Sandy a ţinut un jurnal în care a notat performanţele în aşternuturi ale partenerilor sexuali. Şi soţul ei a fost notat în dormitor, dar căsnicia celor doi nu a durat decât 6 luni. Nardo i-a notat pe bărbaţi la capitolele: personalitate, sex, sărut, înfăţişare, venituri şi durata actului sexual.
 
„Am vrut să îmi amintesc de toţi 140. Chiar şi de cei mai proşti la pat. Nu regret ce am făcut. Am călătorit toată viaţa şi m-am culcat cu bărbaţi din 30 de ţări”, a mărturisit femeia.
 
Cea mai lungă relaţie pe care a avut-o a fost cu un bărbat al cărui nume de cod era “Mack”, alături de care Nardo a avut o aventură de 20 de ani.
 
Contrar aparenţelor, Sandy a fost crescută sub credinţa catolică şi a mers la o şcoală catolică. Viaţa i s-a dat peste cap, la vârsta de 19 ani, când l-a cunoscut pe muzicianul italian, cu care şi-a pierdut virginitatea.