S-a filmat violând o femeie beată, în timp ce ea îl implora să înceteze. Cum s-a terminat totul

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a abuzat sexual o femeie care se afla în stare de ebrietate. Victima, care avea 26 de ani la momentul celor întâmplate, nu și-ar fi dat acordul pentru a întreține relații intime cu acesta.

23 apr. 2016, 13:29
S-a filmat violând o femeie beată, în timp ce ea îl implora să înceteze. Cum s-a terminat totul

Britanicul Matthew Fellows (27 de ani) a înregistrat „partida” cu camera de filmat a propriului său telefon, scrie click.ro. Ulterior, când a fost acuzat de viol, bărbatul a arătat imaginile autorităților, încercând să demonstreze că actul ar fi fost consensual.

Citeşte şi Asasinul vânzătoarei, declaraţii halucinante în faţa jurnaliştilor. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă i-a fost milă

Totul s-a petrecut la casa unuia dintre prietenii lui Matthew, din Hanley, Stoke-on-Trent, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în luna septembrie a anului 2012. Britanicul se afla și el în stare de ebrietate, iar în plus, consumase substanțe stupefiante. Acesta abia cunoscuse victima, într-un bar de noapte din oraș, când a atacat-o.

Femeia se afla în stare avansată de ebrietate

A violat-o de două ori pe femeie. După ce Matthew a adormit, victima a raportat abuzurile. În încercarea de a se apăra, atacatorul le-a arătat filmarea polițiștilor, însă acest lucru s-a dovedit a fi în defavoarea lui. „Ai înregistrat ce s-a întâmplat pe telefonul tău, iar acesta este un factor agravant semnificativ. Este clar, după ce am văzut transcrierea, că ea zicea: «Nu am făcut nimic să te rănesc», și te întreba în repetate rânduri de ce făceai ceea ce făceai (…). Victima cădea de beată ce era, iar tu știai acest lucru”, i-a spus judecătorul Paul Glenn, în cadrul procesului desfășurat la Curtea Coroanei din Stoke-on-Trent.

Victima a încercat să fugă, dar el a tras-o înapoi

„A încercat să o sărute. A încercat să o forțeze. Și-a pus toată greutatea corpului pe ea. I-a tras pantalonii jos și i-a cerut să realizeze un act sexual asupra lui. Ea a spus «Nu», și că ea nu este așa. El a spus «Ba da, toate sunteți ușuratice, doar fă-o»”, a declarat procurorul Roger Brown, după ce a văzut imaginile. „A încercat să îl împingă. El i-a spus din nou și din nou că trebuie să facă așa cum i s-a spus. Ea s-a speriat și a făcut ce i-a zis el”, a continuat.

Citeşte şi Caz SCANDALOS în Hunedoara. O adolescentă sechestrată şi violată, salvată din întâmplare de poliţişti

S-a conformat actului sexual de frică

Procurorul a mai relatat că victima a reușit să se îndepărteze de Matthew Fellows și a încercat să fugă sus pe scări, să declanșeze alarma. Potrivit spuselor acestuia, bărbatul a fugit după ea, a luat-o de picioare și a târât-o înapoi în cameră. Apoi a înregistrat-o făcându-i lucruri sexuale, iar apoi făcând sex. „El a întrebat-o dacă îi place. Ea a spus «Da». A spus asta doar pentru că era speriată. Imediat ce a crezut că a adormit, a plecat”, a mai povestit Brown.

Ulterior, Matthew Fellows a fost arestat. Bărbatul s-a declarat vinovat pentru două capete de acuzare de viol. Bărbatul va fi inclus pe lista ofensatorilor sexuali pentru o perioadă nedeterminată și nu va mai avea voie să se implice în diverse activități ce includ copiii sau adulții vulnerabili, conform legii britanice.