Săptămâna aceasta clienții Lidl se vor înghesui în magazine. Iată care sunt produsele ieftine și foarte utile tuturor

Mai este foarte puțin și se apropie sărbătorile de iarnă așa că toată lumea începe de pe acum să facă achizții. Lidl are în ofertă în această săptămână produse pe care cu siguranță nimeni nu dorește să le rateze.

14 nov. 2022, 09:09
Săptămâna aceasta clienții Lidl se vor înghesui în magazine. Iată care sunt produsele ieftine și foarte utile tuturor

Mai este foarte puțin și se apropie sărbătorile de iarnă așa că toată lumea începe de pe acum să facă achizții. Lidl vine în întâmpinarea clienților cu oferte bombă.

Produsele ieftine care apar de luni în toate magazinele Lidl

Cu toate că s-au încheiat ofertele de Black Friday, Lidl își întâmpină clienții cu oferte de nerefuzat. Produsele sunt foarte utile pentru toată lumea. Pentru că foarte mulți vor să își decoreze casa de Crăciun încă de pe acum, Lidl le oferă cele mai frumoase instalații pentru un decor de basme. Prețul de achiziție pentru astfel de produse este de 80 de lei. Un alt produs oferit  este un set de prize cu telecomandă, marca Silvercrest. Prețul pentru acest produs este de 75 de lei.

De asemena, cum vine frigul și trebuie să ne schimbăm și garderoba, Lid s-a gândit și la acest lucru și vine cu oferte de colanți, bluze raiat și chiar și ghete. Ghetele din piele se găsesc la prețul de doar 99 de lei, în timp ce bluza raiat este la prețul de doar 44 de lei.

Cum este destul de răcoate afară foarte mulți dintre noi ne gândim la ce să punem pe pat astfel încât să ne fie cât mai cald. Putem găsi la Lidl pătură din microfibră la doar 119 lei.

Ei bine cum începe campionatul, iar domnii se pregătesc cu mare nerăbdare, bineînțeles că Lidl se gândește și la ei și de aceea vine cu oferte incredibile. Un tricou inscripționat pentru bărbați este la prețul de doar 34 lei, iar un hanorac ajunge la 99 de lei.

În cazul în care doriți să vă relaxați în fața televizoarelor privind meciul la Lidl găsiți un set de 6 beri englezești la doar 42 de lei, în timp ce popcornul caramelizat este la prețul de doar 11,99 de lei.

Așasar avem toate motivele din lume să nu regretăm dacă am ratat cumva ofertele de Black Friday,

Citește și: Incendiu violent la Aiudul de Sus. O locuință s-a făcut scrum. Nu au fost victime

Citește și: ANAF implementează Big Brother. Cum va funcționa sistemul de supraveghere a românilor, pentru taxe și impozite