Şase cetăţeni chinezi care au ajuns în Slatina, căutăţi de două zile de DSP

Direcţia de Sănătate Publică încearcă de două zile să ia legătura cu şase cetăţeni care au venit din China şi s-au cazat la un hotel din Slatina. Nu au înştiinţat însă Direcţia de Sănătate Publică Olt şi nu s-au autoizolat, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 07:04
Şase cetăţeni chinezi care au ajuns în Slatina, căutăţi de două zile de DSP

Direcția de Sănătate Publică încearcă de două zile să ia legătura cu şase cetăţeni chinezi care s-au întors recent din China şi s-au cazat la un hotel din Slatina. Epidemiologii au aflat de cei şase în momentul în care le-au fost transmise fişele de la intrarea în ţară. Cetăţenii au ajuns în Slatina, unde s-au cazat la hotel.

Citeşte şi: Un bebeluş din China, infectat cu coronavirus la scurt timp de la naştere. Incredibil ce s-a întâmplat cu fetiţa după 17 zile de viaţă

Reprezentanţii DSP Olt nu cunosc până în acest moment locul exact din care s-au întors cetăţenii chinezi. Cel mai probabil aceştia vor fi izolaţi în hotel în care s-au cazat.

„În cursul după-amiezii de ieri au venit şase persoane de naţionalitate chineză. S-au cazat frumos la Senator. Am primit fişele. Lucrurile erau simple, dar nu sunt. Am luat contact cu hotelul şi să constat că n-am putut să vorbesc cu niciun chinez, că dânşii navetează de fapt la Drăgăşani, cu un autobuz“, a spus dr. Madan, medicul-şef al DSP Olt.